kendihalindeanne Bebeğim 9 ay 14 günlük iki gün yoğurt verdik bir şey olmadı alerjik bebekti doktor bunca zaman verdirmedi. Sadece alerji maması içti hep bu arada beni emmedi. Şimdi peynir de deneyeceğiz ama hangi peyniri verdiniz ilk olarak önerir misiniz
MayaliHamur kendihalindeanne labne ile başlayın kaşar en son olsun çünkü kaşar diğer peynirlere oranla alerji oranı daha yüksekmiş doktor öyle söylemişti bizim sürecimizde
nuroner kendihalindeanne labne deneyin sonra lor hariç hepsini yiyebilir duruma gelcek hepsini bi süre sindirsin sonrasında lor deneyin lorun kazain oranı daha yüksek
kendihalindeanne ninodurbenimadim teşekkür ederimm herhangi bi labne olur mu acaba sütaş vs bebekler için özel olan var mıdır? Bir de lor peyniri diyorlar ama bilemedim
ninodurbenimadim kendihalindeanne Organik tercih edin, pınar var, biogurme var, file marketin harras markası var. Hepsi güzel ☺️
nuroner MayaliHamur bilebiliriz içeriğindeki kazain oranını :) güvenilir iyi doktorlardan bilgi alırsanız bilemeyecek bir şeu yok aslında dünya kadar doktor takip ediyorum hepsi de bu şekilde söylüyor ve diyet açtırıyor 🥲 ( piyasada isim yapmış iyi doktorlar)