cananbulbul bebeğim 38 günlük dün doktor kontrolünde doktor rota ve menenjit aşıladından bahsetti ücretliymiş doktor karşılamıyormuş falan bu aşıları yaptırsam bana bir artısı olur mu sizce gerekli mi, bir de ücret bilen var mı bunların
Tutaste_ cananbulbul ben yaptırdım hepsini. Aslinda onlarda zorunluda devlete pahali gelince karşılamıyor
3kedili2bebekli cananbulbul bence gerekli ikisi de çok tehlikeli menenjit ucuklu birinden bile bulaşabilir sonucunda ölüm veya zihinsel engel yaşanabilir Rota da ishal kusma hastalığıdır çok ağır bir virüs hastanede yatış gereken ağır seyreden bir hastalıktır
ayisit cananbulbul evet bütün aşılar gerekli. Kesinlikle yaptırın. Menenjit ölümle bile sonuçlanabilir.
eflinida 3kedili2bebekli bebeğim iki aylık 3 ve 5. Ayda rota aşısı olacak. Menenjit kaçıncı aylarda oluyor acaba?
Aklimideliricem Evet ikisi de gerekli ikisi de ücretli yani rota geçen sene 1600 felandı bide 2 kere alıyosun
umtiti Kesinlikle gerekli iki gün önce yaptırdık 3 aylık bebeğim aşının tanesi 2300₺ menenjitte rota da ikinci dozu da 5.ayda yapılıcak hastalıklar çok ne kadar tedbir o kadar iyi
3kedili2bebekli eflinida menenjitin çeşitleri var her doktor farklı yapıyor 3-5-7-9 aylarda rotayla birlikte de yapabilir doktorunuz yada 10-13-22-15 aylarda da yapabilir