nurkbra Kızlar alttan muayene olmak istiyorum. Doğumdan sonra hiç gitmedim adet düzensizliği yaşıyorum şuan. Ama muayeneden çok korkuyorum. Acıyor mu muayene sırasında
bussbety nurkbra merhabalar gittiğiniz doktora bağlı . Ben riskli gebeliğim nedeniyle çok alttan muayene oldum kadındı doktorum çok nazik biriydi. Doğumdan sonra da bu sefer erkek doktora gittim o doktorda son derece nazikti. Özelde gittiğimden midir bilmiyorum
1cocukannesi_1 nurkbra merhaba bende hamileliğimde de sonrasında da çok fazla olmak zorunda kaldım eğer kendinizi sıkmazsanız hiç acı olmuyor
senaurass nurkbra ben de riskli olduğu ve öncesinde tedavi süreci olduğu için çok alttan muayene oldum. Korkulacak bir durum yok acıma olmuyor genelde rahatsızlık oluyor sadece çok az
nurkbra bussbety şuan çok tuhafım canım ya. Reglm bitmesi gerekiyordu şuan. İlk zamanlar simsiyah kanama geldi sonra azaldı kahverengi oldu gelmedi bir daha. Dün test yaptım negatif çıktı. Az önce de wc de bi baktım bir şey var suda uzun kahverengi çok kötü oldum ya düşük falan mı yaptım diye. Değil dimi ya şuan kasıklarım ağrıyor regl gibi. Şekli uzun değişik plesantaya bağlı gibi sanki öyle olsa pozitif çıkmaz mıydı
bussbety nurkbra kötü düşünmeyin. Bazen birikmiş pis kan da olabiliyor. Hoca bir muayene etsin görür zaten
Dlkuzn nurkbra düşük yapmış olsan kanaman devam eder lohusa kadın gibi öyle bi parça ile geçirmezdin düşük yapmış biri olarak söylüyorum
nurkbra bussbety gebelik düşünmüyorum neden gelmiypr ki regl sökülmedi ve o gelen şekile çok takıldım. İnşallah olurum regl ya. Ah biz kadınlar her şeyi düşünüyoruz.
nurkbra bussbety düşük yapmış olsam arkasından veya öncesinden kanama illa ki olurdu dimi canım anlaşılırdı yani
bussbety nurkbra ben düşümte şiddetli ağrı yoğun bir kanama yada söylediklerinr göre parçacıklar oluyormuş ben hissedeceğinizi düşünüyorum ancak bir doktora görünün benim acı eşiğim yüksek ben az kalsın erken doğum yapacaktım hiç bişi anlamamıştım
nurkbra bussbety ah yavrum yaa hamileyken çatı muayenesi bile zor yaptım ya bacaklarım zangır zangır titriyor
pozitifanne06 nurkbra yazarken yarım kalmış doktorların yaptığı çatı muayenesi ile ebelerin doğumda yaptığı çok farklı oluyor doktorun kontrol muayenelerinde kasilmazsaniz hiç acitmiyor
nurkbra senaurass ben ilk defa olucam canım bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun. Çok huzursuzum şuan dua et benim için canım. Negatif çıktı yani olsa çıkardı diye düşünüyorum
senaurass nurkbra söylerseniz muayene olurken ilk kez muayene olacağım diye biraz daha dikkatli davranırlar bence.
selimtahamom nurkbra doğumumdan 2 ay geçti 3-4 kere muayene oldum hiç acımadı rahat olman gerekiyor en başta
asya358_ nurkbra 40 kontrolunde baktı alttan, ağrı sızı olmadı canım gayet rahattı. Sağlığınız için gidin bence, ağrısa bile 1 2 dk bir ağrı olur dayanilmiycak gibi değil yani. Kadın olmak çok zor gerçekten geçmiş olsun