kubratekn 15 aylık oğlum dişini gıcırdatıyor normalmi acaba doktora götüreceğim ama fikir almak istedim varmı yaşayan
Nurci kubratekn eğer sadece gündüz yapıyorsa dişleri keşfettiği için demişti doktorumuz benimki de aynı
balkizlar kubratekn dişlerini sürtünce ses çıktığını fark ettikleri için yapıyorlar genelde… gündğz yapıyor demişsiniz çünkü… gece olsaydı stres atıcı oyunlar oynayın derdim
pinkfloyddd Evet benim kızım da 4 buçuk yaşında gece gıcırdatıyor giderseniz buraya da yazar mısınız ne dedi
kubratekn pinkfloyddd çocuk doktoruna gitmeyi düşünüyorum sizinki uykudamı yapıyor benımı gündüz yapıyor evet gittiğimde buraya yazarım sonucu
pinkfloyddd kubratekn gündüz yapmıyor gece benimki. Bende psikolojik olabilir mi acaba diye düşündüm kendi kızım için
balkizlar pinkfloyddd gece yapıyorsa psikolojik olabilir… rahatlatıcı oyunlar oynayın su kum hamur gibi…. Bol gülmeli oyunlar oynayın geçmezse oyun terapisi ne gidebilirsiniz
anonimmomp_ Benim oğlumda 13 aylık gündüzleri yapıyor ben dişleri yeni ya değişiğine gidiyorda yapıyor diye düşündüm