tgcayz Kızlar sabah diyetisyenimin verdigi listeyle spor + diyete baslıyorum. Diyet yapıcak olan var mı motive olalım 🙈
princessmom_ tgcayz 1,5 aydır diyetteyim son zamanlar çok boşladım ama yinede devamke 💃🏼 emziriyormusun?
kkbb367 tgcayz bende istiyorum canım başladım 2 hafta devam ettim sonra bıraktım tekrar baslamam gerekiyor napıcam hiç bilmiyorum
tgcayz princessmom_ yok 4 yasında oglum bende spor vs yapıyorm ama bı turlu toparlayamadm hep bır yerden eksık kalıyordum. Sabah bomba gıbı baslıcam inşallah. Diyet spor takviye ve su
alyayaz81 tgcayz yaklaşık 2 aydır diyetteyim zar zor 8 kilo verdim . Pek spor yapamadım su be sporu artırırsam inşallah daha iyi olacak 🥰
mamacitaa_ tgcayz yaa ne güzel bol eksiler dilerim 🥰✨ kaç kilosunuz:) ben de kaç aydır dikkat ettim çok, verdim de ama şu netdeyse 1 aydır yemeden duramıyorum hiç
tgcayz mamacitaa_ 93 falandım dun tartıldım 88 kıloyum boyumda 169. Diyetisyen liste verdi bugun sporda da cok yuklendı hocalar su ıcemıyorm bende o yuzden destek arkadas lazım su ıcmeye motıve edıcek