1tosbikinannesiyim Kızlar oğlum 14 aylık o kadar hareketli ki gün içinde sadece uyurken dinleniyor onun dışında oturup uzun uzun hiç oynamaz hep bir etraf karıştırma var oyuncakla oynamaktansa wc Gizlice girmek daha keyifli onun için 🤣🤣sizin bebekler böyle mi neler yaparlar mesela güç içerisinde yoksa benimki mi çok hareketli yaramaz 🤣
bsygt 1tosbikinannesiyim benimki de öyle ve tam 14 aylık. Ona baktıkça ben yoruluyorum bir insan evladı hiç mi oturmaz. Oturmuyor 😂
anne232 1tosbikinannesiyim 40 aydan merhaba hala aynı çok hareketli eskiye gire birazcık daha iyi ama çok hareketli 🫤
Atlasinannesi_ 1tosbikinannesiyim oyuncaklarla asla oynamıyordu, beraber oturup vakit geçirmek istiyordum fakat kalkıp gidiyordu oğlum ama şuan çok şükür birlikte oynuyoruz. Zamanla düzelir inşallah canım 🙂↕️
Pamukhanim_ 1tosbikinannesiyim 13 ay 26 günlük kızım sadece uyurken dediğiniz gibi dinleniyor uzun uzun oynamaz 2 hafta öncesine kadar oynardı baya dinlenirdim bende şimdi 5 dakika hep karıştırma peşinde
1tosbikinannesiyim bsygt ah ahhh sorma inan ki bugün banyoya girdim baktım kışlık şapkamı nerden bulduysa oraya atmış fırının altında ufak çekmecem var ıvır zıvır şeyleri koyuyorum bir baktım ki soğan koymuş içine hhahaha 🤣🤣🤣 bazen gülüyorum bazen dediğin gibi yoruluyorum çünkü yani allahım uzun ömür versin yavrularımıza poposunda kurt şüphem var 🤣🤣
Retzja Yeni nesil bebekler koca çocuklar gibi. Her şeyi daha kolay kavrıyor, daha erken koşturuyor, her şeyi yapabiliyorlar. Allah yardımcımız olsun 😂
hazale966 1tosbikinannesiyim 19 aylıktan sesleniyorum kız bebegim var. Hiç oturmaz sadece uyurken duruyor😀 gözlerim agrıyo bakarken 😀😀
Pamukhanim_ 1tosbikinannesiyim bende aynı uyumasına yakın eşim tutuyor ben topluyorum odasında uyuyor çünkü
1tosbikinannesiyim Pamukhanim_ ben yanımda yatırıyorum yataktan atlama riskini göze alamam yapar çünkü
ilknurerogluzun 1tosbikinannesiyim 13 ayligiz nerde kablo priz orda cekmeceler kiyafetler yerde baharatlarimi hep doktu bugun maşami çope atmis temiz posetleri filan daha 3 gun olmdi kafasini carpti morardi sisti elini sıkıştırır aglar 5 dk sonra gene aynı 🤣
1tosbikinannesiyim ilknurerogluzun ayy Allah yardımcımız olsun hemde ödümüz kopuyor bi şey olacak diye bir yandan da keşfetsin istiyor insan 🤭
aybarssena 1tosbikinannesiyim 20 aylık oğlum var bazen kaç dakika oturacak diye zaman tutuyorum 20 saniye oturabiliyor en fazla😂😂