Atlasanne 18 ay aşılarını yaptırdıktan sonra , bebeğim topallayarak yürümeye başladı.. başına böyle bir durum gelen var mı ?
aysenurkerem Atlasanne kendini kastığı için olabilir, takip edin. Uzun sürüyorsa bi doktora sorun derim
MuhammedAmine Atlasanne 1 yaş aşısında olmuştu benim oğlumda topalladı 2-3 gün çok ağrıyordu bacağı 😒
Hazal Atlasanne bizde gecen hafta olduk 18 ay aşımızı diğer arkadaslardan duyduğum kadarıyla agrılı bir süreç denmişti topallama da yerinde hiç durmadığı için koşarken oldu aksıyordu 2 3 saat sürdü
Oglunasikbiranne08 Atlasanne bacağı agriyorsa ondandr canım korkma . Bi kac gune gecmezse doktora git
Atlasanne aysenurkerem aşı sonrasınde yürümesinde sıkıntı yoktu, aşıdan 1 gün sonra başladı aksayarak yürüme
aysenurkerem Atlasanne dediğim gibi ağrı oluyorsa ve yapılırken kendini kastıysa bence normal gibi, ama uzun sürerse doktora danışmakta fayda var
Atlasanne MuhammedAmine bacağının ağrısı 2-3 gün sürdü şeklinde anlamıştım , kusura bakmayın- teşekkürler
Hazal Atlasanne yok yürürken topallama yoktu ama koşarken topallıyordu canı acıyordu yani farkedilir şekilde normalmiş
DFM Atlasanne dün 18 ay aşısını yaptırdım gündüz bişeyi yoktu ama gece topallama başladı. Bugünde aynı şekilde devam etti gündüz normal gibi gece.bide aşıdan mıdır bilemedim ateşimiz var 😞
Gokbey Atlasanne merhabalar bizde 1i aşısı olduk 2 gün sonra ayağı aksıyor ara ara. Sizinkisi geçtimi Acaba