Merhaba sevgili anneler. Sizlere bir sorum olacak. Benim 3 yaş 3 aylık bir oğlum var. Bu yaz tuvalet eğitimini halletmiştik ara sıra gece kaçırmaları oluyordu falan çok sorun etmiyordum alışacak illaki daha çok yeni vs diyordum. Ama hâlâ daha çişim var diyip kendisi tuvalete gitmiyor neredeyse 6 ay oldu tuvalet eğitimi vereli. Hadi tamam kendisi gitmesin korkuyor diyelim ama çişi gelince o kadar çok tutuyor ki sürekli çamaşırı ıslak sürekli küçük küçük kaçıra kaçıra son raddeye gelip tutamaz olunca söylüyor çişini. Bunu nasıl önleyebilirim. Defalarca kez konuştum anlattım hasta olursun külodun ıslak kaldığında dedim ama yok bildiğini okuyor. Bir de küçük kardeşi var 21 aylık o da. Son zamanlarda aşırı derecede kıskanıyor onu her hareketini her kelimesini kopyalıyor küçük ne yaparsa aynısını yapıyor. En son artık bu kaçırmalara dayanamayıp “sana da bez takacağım artık kardeşin gibi, bu bezler sana küçük olur popon yara olur ama bez takarsak” dedim “ tak kardeşim de bez takıyor” dedi bana. Nasıl önüne geçeceğim bu durumun lütfen yardımmmm