urasmom6 Oğlum 14 aylık son bir haftadır falan bana aşırı düştü. Babasıyla oynuyor eğleniyor ama oyun dışında sürekli kucağıma gelmek istiyor babasıyla uyumuyor beni istiyor ben gönlünü alana kadar ağlıyor susmuyor. Yani önceden böyle değildi bi anda bana çok düşmeye başladı bu aylarda olur mu böyle geçici mi bide azı diş çıkmaya başladı onunla alakası var mıdır acaba. 3 aylık da Hamleyim zorlanıyorum kucağıma alamıyorum sürekli
oykununanneesi urasmom6 yaşından sonra tamamen böyle oldu odadan çıktığım an anne der. Sürekli beni görmek istiyor. Bu arada 3 aylık hamileyim demişsiniz isteyerek mi oldu acaba merak ettim sadece🌸
Minikprenses_1 urasmom6 bizimkide aynı ayda dediğiniz gibi sürekli peşimde kucağımda tuvalete girerken hemen ağlıyor çıkana kadar oturdum mu direk gelip kucağıma oturupru Allah kolaylık versin
urasmom6 mihraninannesi010725 babasına göre bana daha düşkündü ama böyle ağlamazdı babasıyla da uyurdu kucak istemezdi
surprizbebe urasmom6 13 aylık kızım benim de öyle ne yazık ki. Son 1 aydır herşeyi bozuldu yemek yemiyo, uyku azaldı, bana düştü. Desteksiz büyütüyorum zaten hep başbaşayız normal diyprum ama babasıyla oynarken bile gelip arada bana sarılıyor 😁
Pamukhanim_ urasmom6 13 ay 26 günlük aynı sürekli ağlıyor babası ile oyun oynuyor ama benim kucağımda beni hiç bir yere bıkmıyor resmen