maviportakal_ Sevgili anneler özel aşıları yaptırmak istiyorum lakin aşıyı biz alıyoruz onu biliyorum normalde aile hekimliğinde aşıyı götürünce yapılıyor diye biliyordum ancak bizim hekimlik yapmadığını söyledi nerede yaptırabilirim
Asyaveannesi04 maviportakal_ aile hekimliğinde yapılmaz çok nadir rotayı yapıyorlar, çocuk doktoruna götürmelisiniz
deozge maviportakal_ benim ailehekimliği yaptı hatta bilgide verdi hemşire tekrar ne zaman yapılacağına kadar
efelinamoms maviportakal_ devlet hastanesi çocuk sağlığı bölümüne gidebilirsiniz bizim aile hekimimiz yapıyorda tavsiyede ediyor ama istanbulda yapmıyorlarmış şaşırıtıcı
sarikavun maviportakal_ cocuk doktorunuz yapar ama asilar soguk zincir olabilir gorusmeden almayin zoncir bozulmasin derim. Takibe gottiginiz cocuk doktorunuz yapar. Suresini de kacirmayin aman dikkat edin
aysey07 maviportakal_ canım doktor reçete yazarsa yapıyorlar bizim aile hekimliği hepsini yaptı ama reçete istediler doktorumdan reçete getirdim hepsini de yaptılar neden yapmadıklarını anlayamadım özel aşı evet ama bebeklere zaten doktor tavsiye ediyor sonuçta
maviportakal_ aysey07 aşının saklama koşulları ve yan etkilerini bilmediğimiz için biz o sorumluluğa girmiyoruz onun eğitimini almadık dedi valla
busmah61 maviportakal_ bizim saglik ocagi yapicak haftaya carsamba 2 aylik oluruz ama bana sadece rota al dedi menenjiyte mi var
hamcokelek33 maviportakal_ rotanın ilk dozunu çocuk dokrorumuz ikinci dozunu aile hekimliğindeki ebemiz yaptı. Şimdi menenjit olacağız onu da aile hekimliğindeki ebemiz gelin yapalım dedi
goncaa42 hamcokelek33 menenjiti hangi ayda yapıyoruz ? Biz 3 aylık olucak haftaya rotanın ilk dozunu yapacağız menenjiti doktorumuz 5 ay da dedi ama geç değil mi ? Siz kaç aylıksınız
sarikavun goncaa42 menenjitin farkli ay protokolleri var cocuk doktorunuzla planlarsiniz. 2 yada 3 dozlu protokoller var yanlis hatirlamiyosam. Biz olanlayip asi takvimine not aldik ama sindi hatirlayamadim aylari sanki 9-13 demistik ama emin olamadim
hamcokelek33 goncaa42 biz 7 aylığız şu an, doktorumuz 7-9-13. Aylara planladı. Her doktorun takvimi farklı olabiliyor bizim doktorumuz 5. Ayda yaptırmak istemedi
Prenses_annesi22 maviportakal_ bizim hepsini sağlık ocağındaki ebemiz yaptı hatta 2 gün önce menenjit aşısının 2.dozunu vurdurdum 1 yas 4 aylık oğlum
serra2017 maviportakal_ çocuk hekiminiz reçete ederse eczaneden alıp aile hekimindeki ebe arkadaşlara 3 gün içersinde yaptırabilirsiniz. Reçetesi olan her aşıyı yapabiliyorlar. Bizim reçetemizin tarihide geçmişti ama bexseroyu yaptılar.
goktugunannesi5 maviportakal_ Biz eczaneden aldık sağlık ocağında yaptırdık normalde yapıyorlar sizinkiler neden yapmıyoruz dedi acaba ? Çocuk doktoru da yapabilir sorsanız bi
aysey07 maviportakal_ asının saklama koşulunu bilmeye gerek yok canım zaten eczane buzla veriyor soğuk zincir olmalı hemen alıp vurduruyorsun ama eğer sorun çıkartıyorlarsa doktorunla konuş hastane de yaptır hiç saglıkocagıyla uğraşma