fatma_erva 1 aylık bebeğimin dilinde beyazlık var sanırım pamukçuk çünkü huzursuz memeyi reddediyor uykusu olduğu halde uyuyamiyor karbonanatli su ile temizliyorum 2 gündür ama geçmiyor bide dilinin ucunda değil biraz daha arkasinda olduğu için suremiyorum sanırım nasıl geçer ki bu
ben941_ fatma_erva bizimde öyleydi 1 çay kaşığı karbonat yarım çay bardağından az su karıştırın tülbentle ağzının içine sürün her beslenmeden sonra birde biberon emzik kullanıyorsanız karbonat la kaynatın faydasını göreceksiniz biz öyle atlattık çok şükür
kutisko fatma_erva Silince geçiyorsa süt lekesi diye biliyorum, geçmiyorsa pamukçuk oluyormuş. Ordan anlayabilirsiniz pamukçuk olup olmadığını.
fatma_erva ben941_ Bu şekilde yapıyorum ama dilinin arkası oldugu için pek oraya faydası olmuyor sanki
fatma_erva beybitolat Temixliyorum ama dilinin arkasında olduğu için fayda etmiyor sanki hala bembeyaz ememiyor
eceonon Benim bebeğimin de öyleydi, doltor süt izi onlar pamukçuk değil dedi. Emdikten 3 saat sonra falan bakın azalmış mı, azalmışsa süt lekesidir büyük ihtimalle
fatma_erva eceonon Yok duruyor hala beyaz ve memeyi reddediyor süt geldi anda memeden çekiliyor ağlayarak