viyanzey6 Mrblar dün bi yakınım ziyaretimize geldi bebeğimin dudak bagı olduğunu söyledi çok şaşırdım ilk defa duydum resim yüklicem bi bakar mısınz doktora götürmem gerekir mi
evlat_nimeti viyanzey6 emmesinde sikinti var miydi? 2 aylik bebegim memeyi dogru kavrayamiyor ve bizde de boyle bi bag var
momqueenn Benim oğluma da dediler ben de götürdüm içim rahat etsin diye çok şükür bir şey yok dedi doktor siz de bence bir götürün içinizi rahat etmesi için
momqueenn viyanzey6 valla bizimkin alt kısmında var dediler çevremdekiler üstte ilk defa duyyorum ben
edanurdefneada Benim kızımın da dil bağı vardı ince olduğu için hemen kestiler. İhmal etme bence doktoruna götür
fsblk Benim kızımda da var. Çocuk doktoru önemli bişey olmadığını söyledi. Görsel olarak ayrık diş oluyormuş onun dışında sorun yok. Çocuk cerrahına yönlendirdi. Çocuk cerrahına götüreceğim fırsat olunca.
fsblk Evet bu şekildeydi. Ne kadarlık sizin bebeğiniz. Kızım şu an 2 yaşını geçti. Bende çok geç farkettim büyüdükçe toparlıyor sanki.