semanurmevasu zelis_ugur96 Nurse hwers gaz şurubu damlalar pek işe yaramıyor ama bunu kullanırsanız dua edersiniz
cakallllll zelis_ugur96 biagaia bagırsak düzenleyici ve mommys blıss gaz damlasını bir arada kullanıyorum çok şükür azalttık gaz sancılarını
zelis_ugur96 semanurmevasu kusura bakmayın anlayamadım. Nurse harveys ise yaramıyor mu? İse yarayan faydalı olan hangi marka acaba ?
semanurmevasu zelis_ugur96 Nurse hwersin damlası bizde işe yaramadı çoğu tanidigimdada işe yaramamış ama şurubu baya etkili surubunu veriyorum ben Nurse hwersin
Daisy- Moomy bliss ve biagia tek geçerim birde clinikid gaz masaj yağı var oda çok başarılı sabah akşam bebeğimi çok güzel rahatlatıyordu çok gazı olduğunda damla veriyordum
zelis_ugur96 Daisy- bigaia 2 yas ve üzeri icin kullanımı uygundur diyor. Siz yenidogan döneminde mi kullandiniz
sedefsss zelis_ugur96 evet canım kullan doktora sorduk çogunda öyle yazıyor ama yenidoğana uyuyo trendyolda şuan indirim var alabilirsin
Daisy- zelis_ugur96 ben genelde evet uykuya geçmeden 1 saat önceden veriyordum bide ılık bi duşla baya rahatlıyordu