Bebeknaz Merhabalar 20 aylık bebeğimde o kadar çok uykuya direniyor ki akşam 10 da uykusu geliyo gece 2 de anca uyuyor Sakinlesmiyor sürekli kucağımda olacak uykusu geldiğinde saatlerce kucağımda gezdiriyorum Siz nasıl ilerliyosunuz uykuya direnmeler varmi
Fnscns Bebeknaz 19 aylık kızım aynı şeyi yaşıyorum atak mı acaba ne anlamadım gündüz uyumuyor akşama doğru bazen kestiriyor sadece ama gece dokuz buçukta en geç yatan kızımı şiödi arabaya bindirip gezdirerek uyutuyorum. Şimdi sizde durum nasıl 3 4 gündür böyleyiz biz
Bebeknaz Fnscns toplasan bir saat uyumuyor ama 2 saat evind içinde kucağımda gezdiriyorum uyusun diye o kadar çok uykusu var ki ama direnmesi cokk her seferinde illlahlah ediyorum
Bebeknaz Fnscns bir aydır böyleyim ve salak gibiyim artık birde memeden kestim tam delirdi çocuk uyutcam diye her naneyi yiyorum artik
Fnscns Bebeknaz nasıl durumun hala direniyor mu uykuyo. Bende aynen devam çünkü saat 23.30 ve oyun oynuyo yanımda
Bebeknaz Fnscns sana abartısız şöyle söyleyeyim saat 10 gibi uykusu geliyo esniyo gözlerini ovusturuyor saat 1 de uyumuş oluyor ve deliriyorum artikk
Fnscns Bebeknaz aynı gündüz uyumuyor aşırı huysuz grce de 12 de yatırdım dün dürekli ağlıyor hızursuz ne zaman geçecek acaba
Bebeknaz Cerenncee yookk düzelmedi uykusu gelecek diye ödüm kopuyor çünkü çok direniyor uyumuyor 2 saatte zor uykuya geçiyor sinir oluyorumm