zeynepozu Merhaba arkadaşlar, yenidoğan bebeğimi düzenli takip ettireceğim memnun kaldığınız açıklayıcı işini iyi yapan çocuk doktoru önerebilecek var mı? Nİlüferde olması ve Tamamlayıcı sağlık sigortası ile bakan doktorlardan olması tercihimdir.
minikkusunanasi zeynepozu Medicana Mesut Arslan’la başladık bebeğim 37 günlük şu anlık çok memnunuz umarım böyle devam eder kendisinin tecrübesi etkiledi bizi o yüzden tercih ettik. Biz de tamamlayıcı sağlık sigortasıyla muayene oluyoruz. Medicananın sitesinden özgeçmişine de bakabilirsiniz doktorların. Diğer hastanelerin sitelerinde doktor tanıtımları var mı bilmiyorum bi kurcalayın derim ben 🙏🏻
balkanmomy Bursa Nilüfer Dörtçelik hastanesi uzm. Dr Elvan Tuğçe Atkıncı Alpay . Kesinlikle tavsiye ederim. İlgisi ve bilgisi mükemmel bir doktor. Çok yumuşak , çocuklara bebeklere karşı çok ilgili ve tatlı dilli. İşinin ehli.
sevgiynk Pembe mavi Serpil Yılmaz’a götürüyorum bebeğimi çok memnunum özellikle watsap üzerinden sorduğum soruları asla cevapsız bırakmaması hoşuma gidiyor muayenede ve takipte ilgili bir doktor