newwmommy Mtzzeynep kız kocana kerevizi nasıl sevdirdin 🤣 bizimki olsa kanatla makarnayı benden önce gömerdi🥲
birannne_ Mtzzeynep afiyetler olsun 🥰 genelde tam tersi olur beyler pek sevmez kereviz çok iyi valla 🥰
incihanim_ melek3675 al benden de o kadar dün akşam hastayım diye menemen yaptım eşime 1 ekmek yedi vallahi ben bunlarla doymuyorum dedi adam et istiyor 😂
aayyyssee birannne_ afiyet olsun 🌸 şu viral olan et döner mi İskender mi ne onu yapcam inşaAllah 😬 kimisi soğan koyun kimisi koymayın diyor burda yapan varsa alırım tarifinizi kızlarrrr
Mtzzeynep newwmommy çok enteresan biri zaten tavugu sevmez kereviz, pırasa, lahana yeşilliğin hepsini yer ama ben yemem 🙈 o bana sevdiremedi.
[silindi] birannne_ Tavuklu nohutlu pirinc pilavi( mevlut pilavi ) Ayran Salata Dündende portakalli revanim var herkese afiyet olsun🌸
Rabiiul birannne_ dün etli bezelye pilav vardı bugün ne yaparım bilmiyorum ama canım barbekü soslu tavuk çekti eşime de sossuz yaparım 🙈
bianneo birannne_ güzelmiş menü afiyet olsun ☺️ Bende dünden kalan kuru fasülye Sarımsaklı yoğurtlu kabak kızartması Ve nihayet bugün tatlı yapacağım keki sütle ıslatıp üstüne puding dökeceğim uyduruk biraz da olsun zaten şifayı kaptım her yerim ağrıyor bu kadar anca 😭