Tazeannezehra Merveeofs pantolonlu takımlar güzel değil şık zarif olmak için boydan ve a kesimli elbiseler denemeni tavsiye ederim İlle pantolon diyorsan rabi . Com a bak
Merveeofs Tazeannezehra kısa üst ve pantolonlar degil zaten ben se hoş bulmuyorum onları daha ağır tarz duran şeyler de var esim de etek üst beğenmiyor istemiyor su söylediğiniz yere bakayım bir
Merveeofs Beyninizikullanmakucretsizdir evet hoşlar ben de cok seviyorum ama ben sopa gibi duruyorum malesefff 🥲🥲🥲
merkursavascisi_06 Merveeofs şöyle kombinler yapmak isterdim ama dobişko olduğum için yakışmıyo😂😂 bu tip etekler zayıfları biraz daha iyi gösteriyo😇
yorumcu00 Merveeofs Şu sayfalara bakabilirsin ben çok beğeniyorum ürünlerini Yağmurcollection Byemineaydın İkizbutik daha var da şuan aklıma bunlar geldi
merkursavascisi_06 Merveeofs ütü zorluğundan mı?😅 bu etek pileli mi diye tekrar baktım attığım fotoğrafa😂 tam pilili etekler moda oldu ya bu etek onlara kıyasen çok pilili kalmıyor 😂
Merveeofs merkursavascisi_06 ya yok ütüden değil de hoş gelmiyor bana duruşları falan çok hareketli 😄
hira0502 Merveeofs blazer ceketli takımlar çok hoş olur. Moda gülay var moda nurgül pazarium modaşah buralarada bakabilirsiniz
merkursavascisi_06 Merveeofs anladımm, zayıflığı kamufle etmek için hareketli parçalar iyi olurdu ama🩷
Merveeofs merkursavascisi_06 genis kesim düz tarzlar da var ya onlar da fena değil gibi ama esim zaten etek üst istemiyor hic
Merveeofs merkursavascisi_06 kız yok deli ediyor beni ya diyorum millet esine der tesettüre daha uygun etek falan giyin yok diyor pantolonla daha kapalı oluyorsun sanki 😬😬😄
merkursavascisi_06 Merveeofs etek elbise giyince beni de eşim dikkat et diye uyarır o açıdan bakınca haklılar gibi😅 ama bi yandan da dişil enerjiyi artırıyo etek elbise giymek keşke zayıflasam da o attığım eteği giynce yakıştırsam kendime😂
TalentedMom Merveeofs ben sürekli modest bölümünden alırım hatta daha yeni aldım hem kaliteli hem de uygun