beybitolat alpaslanmom_ uyku terörü mü bilmiyorumda 8.ayda korkunç bi dönem yaşadık. Gece her 15 dkda bir ciyak ciyak ağlıyordu 9.aya girer girmez düzeldi
aaaaaaaaaaaaaaaaas 10 aylık bir bebeğim var 4 ay önce uyumuyor dıye doktorum validol damla vermıstı şimdi geceleri sürekli Ağlıyor o damlayı verince uyuyor zararlı olır mı acaba
alpaslanmom_ aaaaaaaaaaaaaaaaas ne damlası bu ya benim oğlum 1 haftadır gece uyanıyor uyku halinde gözü kapalı ağlıyor kendine gelemiyor
aaaaaaaaaaaaaaaaas Doktorum kaygı gıderıcı sakınlestırir demıştı bize çok iyi gelıyor sabaha kadar uyuyor ama zararlı olur mu dıye korkuyorum
alpaslanmom_ aaaaaaaaaaaaaaaaas sakın verme bunu bir daha Validol kaygıgiderici bir damla bebeğe asla verilmez şimdi arkadaşıma sordum çocuk doktoru kendisi solunum durmasına neden olurmuş bebeklerde
alpaslanmom_ beybitolat işte bu yaşadığım gözü kapalı ağlıyor 9.aya gircez bizde sürekli uyanıyor mahvolduk
aaaaaaaaaaaaaaaaas alpaslanmom_ bu kadar tehlikeli bir damlayı neden çocuk doktoru verır ya şaka gıbı bende doktor verıdgı ıcın guvenıp verıyorum ıyı gelıyor dıyordum
beybitolat alpaslanmom_ 9.aya geçiyor korkmayın. Ben 8.ayda hüngür hüngür ağladığımı biliyorum delirmek üzereydim ama geçti gitti şükür sizde azcık daha sabredin
alpaslanmom_ beybitolat insallah inanın çok yoruldum gece olsun istemiyorum artık uykusuzluktan sinir sistemim çöktü inşallah bizimde geçer
alpaslanmom_ aaaaaaaaaaaaaaaaas arkadaşım çocuk doktoru o söyledi bu şekilde emziren annelere bile verilmiyor içinde etil alkol varmış antidepresan için kullanılıyor düşün bebeğe verilmez dedi