Alyaerva Ayağımda gece sallayıp 3 4 saat uyuyo öyle diyen var mı ? Eğitmenler ayakta sallanan bebeğin uykusu kısa olur diyorlar ya merak ettim 😂
irem_1987 Alyaerva Vala ne ayagı ne kolu uyuyası varsa uyur yoksa uyumaz 7aydır ugrasıorum paşanın canı nasıl isterse vlaa öle olur bole olmaz dıe cok ama pratıkte onlar tutmuo ıste 🤣🤣🤣
Zynp-GA- Alyaerva kendi tek başına uyursa yarım saatte. Bir uyanıyor ama ki ayağıma alsam acıkmasa uyandığı yok minnağımın. Tezi çürütmüş olalım kim demişse halt etmiş 😀
Deletedmom114 İstersen ayakta sırtta kucakta başının üzerinde salla, uyumayacak bebek uyumuyor uyanacak olan da uyanıyor canım test edildi. 6 aydır denemediğim yöntem kalmadı saldım bende 🤦🏻♀️
Tugce52 Deletedmom114 şimdi nasıl uyutuyoesunuz benim oğlumda bugün tam beş aylık ve eski usul tahta beşikte çözüm buldum ama ondada uyuyor sonra beşikte rahat edemiyor yanıma alıyordum şimdi artık mobilya besiginde koyuyorum ona alışsın diye
Anne24 Benım kızımda ayakta uyuyo agırlastı ve cok zor gelıyo artık uykusuda guzel aslında onunla pek ılgısı oldugunu dusunmuyorum arada kucağımda uyutayım dıyorum atıyo kendını nasıl alısıyosa oyle gıdıyo ama dısarı cıkalm kuckta gıderken bı bakıyoruz uyumuş
Alyaerva Anne24 doğurmadan önce yapmıcwm dediğim ne varsa yaptım sırf sussun uyusun rahat olsun diye😂