happyymomiii Kızlar gündüz bir sorun yok söylüyor. Ciddi bir kabızlık problemi yaşadığımız için kakasını bezine yapmak istiyor. Geceleri bezini sarmamı istiyor. Sarmayınca altına yapıyor çok sinirleniyor. Nasıl bir yol izlemem lazım gece altına yapmaması için
3kedili2bebekli happyymomiii ben gece tuvalete kaldiriyorum denediniz mi hiç bir de istediği zaman bez takarsanız bu rahatlığa alışmış bezden kopmamis demek bezi tamamen hayatınızdan çıkarmanız lazim kafasi bu şekilde çok karışır
Alyehus happyymomiii alarm kurup çişe kaldırın gece. Sonra süreyi açın. Biz 2 saate bir kaldırıyorduk sonra 3 yaptık sonra 4 sonra bıraktım. İlk 6 ay dalgalanmalar normal dedi doktor bize. Şimdi çişim var diye uyanır gelir gideriz lavaboya
happyymomiii 3kedili2bebekli gece uyurken nasıl kaldırmam lazım? Su içip uyudu çişini yapmadı. Malum durum gerçekleşti . Gece çok zor oluyor
3kedili2bebekli happyymomiii uyku öncesi suyu da kısıtlayin ben saat 6.30 dan sonra vermiyorum su uyurken de alip direk lazimliga koyuyorum hadi annecim çişini yap diyorum yapıyorlar uyur uyanık sonra hop geri yatağa ilk günler mizirdayip uyaniyorlardi şimdi uyanmiyorlar hiç