Aselduru88 Yaptığım kahvaltı tarzı seyleri filan pek yemiyor bugun mesela et suyuna patates hasladım bi alıyor sonra derdi kaşığı eline alıp ağzına almak onuda yapamıyo diye ağlıyor
sarikavun Aselduru88 ben 2 yada 3 kasila yemek yediriyorum biri onun elinde yemege bi nokta bandirip veriyorum kendi hem dislerini kasiyo hem azina goturmeyi ogreniyo onunla ugrasiyo bazen tabaga batirip geri sokuyo agzina digeriyle de ben yediriyom. Kasiklardan birini atarsa egilmeyeyim doye de yedegim oluyo.
sarikavun Aselduru88 benimki de 7 aylik biz en cok kahvalti seviyoruz. Atlamadan kahvaltiyi yapiyo ama sonrasinda bazen corba bazen muhallebi fln yiyo.
cnhavva Aselduru88 suan zaten tadım zamanları diyolar anne sutu yada mama ana ogun Yemek istemese bile ağzına deyip tadına baktı mı yeterli diyolar hem tatlara hemde yemeğe alışması için bende gunde bi ogun yediriyorum genelde oglen ikindi arası daha istahli oluyo sabahları emmek istiyo yada uyku zamanı olduğu için yemek istemiyo sizin bebe tam blwlik gibi haslayin verin eline yesin
hindilisalam Günde bir öğün yeterli mi sizce yani akşam öğünü yediremiyorum neler verdim ağzını katiyen açmıyor ama sabah kahvaltı öğününü güzel yapıyor ara öğünde de meyve yiyiyor ama akşam bi geçen tarhana çorbası içti o da şans eseri midir nedir