sitaree2 çocuğunda Nötropeni olup 18 aşısı yaptırmayan var mı doktor yaptırmamı önermedi canlı aşı diye lütfen yardımcı olur musunuz ?
deniz255 sitaree2 yani doktordan iyi bilecek değiliz ama bağışıklığı düşükse daha da düşebilir. İmmunoloji doktoru mu yaptırma dedi
elifgibii sitaree2 canım nötropeni durumunda canlı aşılar yapılmaz. Bizde de aynı sorun var doktorum canlı aşıları yaptırma dedi yaptırmıyorum
sitaree2 [silindi] ben Menenjit tüm dozlarını yaptırdım doktorum o zaman yaptırabilirsin demişti ama 18 ay için yaptırma diyo yaptır diyen de oluyo
sitaree2 [silindi] bizim ilik yaymamız da temiz çıktı aslında çok şükür de daha neye bakacaklar bilginiz var mı bu süreçten geçmiş biri olarak
sitaree2 Semnbak tanı koyulmadı kemik iliği temiz çıktı şuan toparlanma aşamasında sanırım Nötropeni yükseliyor inşallah düşmezse eğer sadece takip önerecek doktor diğer tüm değerlerimiz normal çünkü
dgncgl sitaree2 bizimki bir düşük bir yüksek. Diğer değerlerine bakarak doktor izin verdi hepsini yaptırdım. 2 yaşında şuan
Semnbak sitaree2 bizimde aynı çocukluk nötropenisi olarak kaldı ama bix tüm aşıları yaptrdık doktorumuz bir şey demedi aşılarla ilgili 28 aylık olduk artık 3-4 ayda bir kontrol