_nurrsema Bebeğim 2 ay 25 günlüktür. Memeyi asla kabul etmiyor artık verince ağlıyor kucağıma aldığında korkuyor resmen. Sadece biberon yiyor ne yapmam lazım, böyle devam etmez değil mi 🥺
vitability07 _nurrsema biberona alıştığı için memeyi reddediyordur. Bizimki de 2 ay 21 günlük sol memeyi emmiyor. Sola yatırdığım an çığlığı basıyor muhtemelen ordan süt akışı çok yavaş. Ben emzirme danışmanına danıştım. Eds öneriyor ama ben beceremedim. Biberonu bırakmak lazımmış kaşıkla ya da enjektörle mamayı verin diyor. Ve 2 saatte bir sağım öneriyor. Şimdilik sağı emiyor solu yapabildiğim kadar sağıyorum. Nereye kadar böyle gider bilmiyorum alabildiği kadar anne sütü alsın gerisine yapacak bir şey yok kendimi yıprattım yorgunluktan stresten sütüm daha da azaldı
rbnmrn _nurrsema keşke kaşık biberon kullansaydınız meme reddi yapmıyor doktorumuz bize meme reddi yapacağı için asla biberon kullanmayn kaşık biberon alın demişti iyikide öylr yapmışım isterseniz onu deneyin belki işe yarar
rbnmrn _nurrsema biz onu kullandık hem mama veriyorum hem emziriyorum bi sıkıntı yaşamadm çok şükür istersenz resim atabilirim yada trendyoldan bakabilirsnz