parliko11 premses7_ emzirmeden sonra veriliyor kıvamı koyulastırıp yukarı çıkmasını önledigi için aldım ama kullanmadım
premses7_ KahveliVera 3 ay 6 günlüğüz.geçen gün kontrole gittiğimizde doktorumuza daha emerken kustuğunu bazen öğürdüğünü söyledimoda karnı için ultrason istedi sonuçlr temiz dedi bu ylrd reflü olabiliyor dedi bu ilacı verdi
premses7_ mehmetcihan evet prospektüsünde öyle yazıyor ama eczacı emmeden 10 dk önce verilir yazmış eşim aldı ilacı . Peki her emzirmeden sonra mı veriyosunuz
mehmetcihan premses7_ hayır rahatsızsa reflüsü azmışsa veriyorum ama bizde ishal yaptı bilginiz olsun
minnakanneyim premses7_ bebeğinizin kilo alımı emmesi nasıl ? Kustugu zman huzursuz oluyor muydu? Benim bebeğimde de reflü var ama emmesi ve kilo alımı iyi diye ilaç vermiyorlar
premses7_ minnakanneyim bir yada 700 - 800 gram arası almış doktor iyi ddedi ama bence az çünkü az emiyor doğdu doğalı bir memeyi tek emer onu da azalana kadar degil ve emerken biden ğlamya başlıyor emmek istemiyor
parliko11 premses7_ bir arayıp sorun isterseniz belki bir yanlıs anlaşılma olabilir yine doğrusunu onlar bilir
user2406 premses7_ benımde benegım 5 aylık her mamadan sonra kusuyor doktor bu ılacı yazdı ama ben kullanmamanı tavsıye ederım kılosu ıyı benegının dedı kusmasının bı zararı yok dedı ek gıdyaa başlayınca gecer dedı sız eıyı gelırse bılgı verin lütfen
premses7_ user2406 süt mideye indikten sonra kussa evet sorun olmuyor fazlasını atıyor diyorlar ama daha emerken kusması bence iyi değil ilacı da net sorup öğreniyim öyle kullanmaya başlıcam sizide bilgilendiririm
parliko11 minnakanneyim 112 günlüğüne maalesef azalma yok bende 4. Ayın ortasını bekliyorum belki azalır diye
premses7_ minnakanneyim ilk ay bir kilo almıştı sonra ki iki ay böyle malesef 3 ayı geçiyor daha 6 kilo olamadık
minnakanneyim premses7_ bugünlerde daha artti kusmamız hatta fışkırarak kusmaya başladi ama kusması peynir kesiği gibi o yüzden iyi diyorlar faydalı olanı alıp faydasız olanı kusuyo diyorlar ama bilemiyorum sanki kusmasa dhaa çok kilo alacak