elfblm 6 günlük bebeğim memede uyuyor dünden beri yatağa koyunca uyanıyor altı temiz gazı yok ama neden böyle dünden beri anlamadık aynı sorunu yaşayan akıl verecek var mı?
nazmom elfblm 6 bucuk aylık bebeğim hala meme de uyuyor ağzından çektiğim an uyanıyor ben bir çözüm bulamadım umarım siz bulursunuz😅
cnhavva elfblm benim kızım da 7 aylik emerek uyuyo hala eskiden bırakınca uyaniyodu şimdi biraz daha alıştı ama emmezse uyumuyo yine
artcmn elfblm bebek 6 gunluk olduğu icin normal… sonucta 9 aydır annenin karnindaydi daha cok kucuk temas olmasi daha iyi sutunuz artar . 5.6.aydan sonea meme ile uyuması yanlış olur çünkü o zaman asıl alışkanlık olduğu icin oylr oluyor ama suan normal ya
asli08 Yaptığım en büyük hata 14 aylik hala memede uyuyor benden başka kimsede uyumaz o yüzden kaynanam falan bırakıp biyere bile gidemiyorum bu yüzden
hellow elfblm iki yaşa kadar memede uyumak istiycek eğer emzirmeye devam edersen gece veya akşam maalesef bebekler emziğe çeviriyor bir süre sonra
pamkseker 19 günlüğüz aynısı 🥹 uyuyor bırakınca beşiğine uyanıp ağlıyor benimki 2-3 gündür böyle yapıyor memede güvende hissediyorlarmış çok zor gün boyu böyleyiz