ikibebedublekahve Arkadaşlar ilk çocuğumda kullandığım kehribar kolyeyi şimdi 4 aylık çocuğuma takmak istiyorum ama öncesinde bir şey yapmalı mıyım? Kehribarın enerjisi vardır ya hani toprağa gömmek falan gerekir mi? Aynı kolyeyi ikinci çocuğuna kullanan var mı?
nnoktaa ikibebedublekahve toprağa gömmeniz gerekiyor diye biliyorum. Ne kadar bekletilmesi gerektiğini bilmiyorum. Siz 1 gün bekletin bence.
Huma_kus34 ikibebedublekahve Toprağa gömmeniz gerekiyor enerjisini aldıktan sonra yine kullanabilirsiniz
ozdenizzz ikibebedublekahve evet bize de 1 gün dedi kehribara toprak için. Peki 4 aylık nasıl yapıyorsunuz benim 7 aylık cesret edemedim takmaya.
tombikinannesi ikibebedublekahve akan suyun altında 30 saniye kadar bekletince de nötrleniyo toprak bulamazsanız. Birde ben bunu 2-3 günde bi yaparım
ikibebedublekahve ozdenizzz sürekli değil uyuyacağı zamanlar çıkarıyoruz diş sancısına huzursuzluğuna iyi geliyor bi tık
ozdenizzz ikibebedublekahve gündüz boynunda yani doğru diyorsunuz aslında benim de takmam lazım zaten boyunluk da takıyoruz altta kalır.
kpd 4 aylığız bizde ağız sulanmasına huzursuzluğa iyi geliyor mu cidden. ? Nereden orijinal bulabilirim ?
ikibebedublekahve kpd yani tamamen önlemiyor tabi ama iyi geldiğine inanıyorum ben 💞 trendyolda filan bulabilirsin. Ben Ankaradayım ulustan almıştık
ikibebedublekahve Huma_kus34 ayy benim büyük bebe çok huysuzdu onun enerjisi buna geçer diye çok korkuyorum 😂😂 bende 3 gün bekletiyim garanti olsun
ozdenizzz ikibebedublekahve ayyy yanlış söyledim sanırım ağız salyası için flar var ya ondan eşim anlamıyor diye boyunluk diyorum ben ona 😂
annebebeekk Bende aldım ama cesaret edemedim 2,5 aylık kızıma aslında büyük aldım fakat çevremdekiler boğulur diye korkuttular beni bizde de şimdiden salyalanma,baloncuk yapma çoğaldı