Deletedmom_789 Bebek yağı sürdüm beklettim yıkadım olmadı Hindistan cevizi yağı sürdüm mustela konak şampuanı ile yıkadım yine geçmedi nasıl geçer
busraufukilbilge Deletedmom_789 hindistan cevizi yagi surdum beklettim , sonra ince bebek taragiyla geriye dogru taradim soyuldular , birgunde kurtuldum . Taramaniz lazim yumusayinca cok bastirmadan . Zaten hemen taraga geliyor . Bitene kadar yapin
karpuz_ Deletedmom_789 zeytinyağı sürdüm şapka taktım biraz beklettim sonra tersinden taradım dişli bebek tarağıyla birkaç gün tekrarladım tamamen geçti
dyguarya Deletedmom_789 bebe yağını sürdüm 1 saat beklettim. Konak taragiyla da nazikçe taradım. Hepsi gitti bidha tekrarlamadi
hilalgoktugnuri Deletedmom_789 sabahtan zeytinyağı sürüp güzel masaj yaptım akşam banyo yaptırdım her gün tabii o zaman yazdı şuanda da banyo yaptıracağınız günün sabahından sürün akşam banyo yaptırın kafasını köpeklerkende yine nazikçe ovarak yıkayın.
cghffchtf busraufukilbilge ne zaman oluyor bebekled konak bende 15 gün önce doğum yaptım ama unuttum konak olmaması için bende yapiyim
aydint karpuz_ katılıyorum, piyasadaki pahalı şeylere gerek yok, has zeytinyağı olsun hem besler hem giderir,birazda şampuanlarken tırnaklarınızı hafif değdirin konaklı yere
busraufukilbilge Deletedmom_789 biraz bekletin , benim ilk seferde baya gitti , 2. Cide tamami gitmisti
Pamukhanim_ Deletedmom_789 bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı ve konak tarağı ile 1 kerede bitti ama ben 1 hafta falan devam ettim bir daha olmadı
bestber Zeytinyağı sürdüm beklettim sonra konak taragı ile tersine taradım bi kerede bitmedi ama bi kac kere yaptım bide biodermanın abc cocuk sampuanı ile yıkadım
hellomomy_ Zeytinyağı bekleterek taramak geçiriyor ama bizimki tekrar çıktı ama aynı yoğunlukta değil
turkkahvesiggg kantaron yağı sürdüm duştan önce 15 dk beklettim konak tarağıyla taradım. sonra banyosunu yaptım güzelce duruladım bir daha çıkmadı. çıkmaması içinde her banyoda saçını defalarca duruladım
mirayel turkkahvesiggg kantaron yağı bebek kafasına sürülür mü ben de yapıcam. Bi yan etki olmadı değil mi
meeerve Deletedmom_789 Hindistan cevizi yağı sürüp biraz beklettim. Daha sonra duştayken taradım geriye doğru bir çok kez. Duştan sonra da aynı şekilde hemen gitmişti
473492 Deletedmom_789 ben zeytin yağı sürdüm beklettım sonra yıkadım ve bebek ınce tarağı ıle temizledim ama bizım şükür fazla konagımız yoktu ama zeytın yağı deneybilirsin
yasemin0000 Deletedmom_789 zeytin yağı ile karbonatı biraz karıştırıp masaj yapın tarayın sonra yıkayın