eylulu Selam kızlar 13 aylık bebeğim var emziriyorum ama sabahtan beri memem dokununca sert ve bir damarım belirgin bir şekilde şişmiş hissediliyor o damar çok kalın olmuş gibi ağrı da yapıyor süt de geliyor bu arada ne yapmam gerekiyor bilen var mı acaba
nnoktaa eylulu süt bezesi olmuş olabilir. Sağım yaparken ya da emzirirken masaj yapın. Hatta mümkünse birine yaptırın. Ben dokununca canım acıyordu narin yapıyordum etki etmiyordu. Eşim sağolsun hamur yoğurur gibi yapınca başta canım acısa da rahatlamıştı.
gokceumaycvk eylulu eylulu dayanabileceginiz sıcaklıkta su yapın havluyu güzelce o suda ıslatıp sıkarak o sıcağı ve ıslagı ile gogsunuze koyun ve havlunun üstünden üstünden masaj yaparak saginiz
ayla0317 eylulu Geçtimi acaba neler yaptınız hastaneye gittiniz mi benim bebegimde 7 aylik oldu azar azar emiyor gogsumun biri aşırı acıyor dokununca sızlıyor
Nurci eylulu mastit olmaya başlamış emzirmek dışında sağımda yapın birde banyoda sıcak su ile ovalamak iyi geliyor
eylulu ayla0317 merhaba el ile sağım yaptım memeyi boşaltmaya çalıştım emzirmeye de çalıştım geçti ama sabahtan akşama kadar çektim