NariNariKiminYari Kızlar bana çok güzel oluyor kesinlikle bu tarifi yap dediğiniz bir coleslaw tarifi yazar mısınız ? Hafif tatlı olanı seviyorum ama ne yaparsam yapayım tutturamıyorum 🥺
[silindi] NariNariKiminYari ben lahanayla hiç yapmadım icebergle yapıyorum yalancı coleslaw 😂 yarım iceberg Bir havuç Bir kutu mısır Bir kaşık şeker ve bir kaşık sirke Bir tatlı kaşığı tuz ve yarım limon Mayonez ve yoğurdu göz kararı koyuyorum ama benim yaptığım çok sulanıyor
usenmedimyaptimbirvelet NariNariKiminYari ay ben kfcde çalışan biri instadan yorum yapmıştı tarifini tam veriyordu onu ss almışım ama asla bulamıyorum ya delircem 😩
NariNariKiminYari momqueenn bence doyuyo nunki daha güzel 🫠 çok üşendim bugün yapmadım yarın yapıcam inşallah
1Dost NariNariKiminYari kfcde yedim beğenmedim senelerce yemedim sonra doyuyoda yedim müptelası oldum cidden güzel yapıyorlar
NariNariKiminYari 1Dost evet bağımlılık gibi gerçekten çalışan kıza bile sordum nasıl yapıyorsunuz diye sosu hazır geliyormuş 🥲
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet yorumun sonunu okumadan heyecanlanmıştım 🥺 Doyuyoda ki kız sosu hazır geliyor dedi kalbime hançer saplanmış gibi hissettim 🥲