hilaldiyebiri 3 buçuk aylık bebeğim var hâlâ çok fazla uyanık kalmak istemiyor. 1 saat uyanıklıktan sonra huzursuzlanıyor. Bu aylardaki bebekleriniz ne kadar uyuyor gündüz?
gevrek mondecaidensecmeler 40 dakika uyusa şükrediyorum gündüzleri 2 uyku yapıyor ama tam uykusunu aldığını da düşünmüyorum
n58 hilaldiyebiri benimde 3 buçuk aylık gündüzleri 2 saatte bir yarım saat falan uyuyo uzun uykusu hiç yok
Tutaste_ hilaldiyebiri daha kucuk kiz bornal o saatte uyuması tekrar uykusu gelince uyut saatlere dakikalara takilma hic
ebrualpcan hilaldiyebiri Maşallah uyuyorsa ne güzel. 2,5 aylık oğlumu gün boyunca uyutmaya çalışıyorum. Ve sadece kucakta kısa kısa uyuyor. Uykusu da var ama uyumuyor maalesef. Kucağımdan yatağa koyduğum gibi uyanır 🥲
elizinannesigeldi hilaldiyebiri 56 günlük bebeğim var , gündüzleri sadece kucakta uyuyor 🥲 bıraktığım anda uyanıyor .
ebrualpcan 48204820 ama o da tehlikeli deniyor. Doktorlar önermiyor ya da gözetim altında öyle uyutmak gerekiyor. Nedeni de kafasını çevirmeye çalışırken nefessiz kalma ihtimali var tam dönmeye başlayan bebeklerin öyle uyuması daha doğru deniyor bilemiyorum
newwmommy hilaldiyebiri bizimkide üç buçuk aylık 4 5 uyku yapıyoruz bir saat uyanık kalınca mızmızlanıyor uyku süresi zaten en fazla 45 dakika genelde yarım saat