Baharasya55 Kızımda uzun süren kabızlık için doktor 3 hafta boyunca kullanmamızı söylemişti geçmeyen kabızlık tedavisinde kullandık
RabiyaG Baharasya55 tuvalet eğitimi icin verdi doktor 3 gündür ise yaramadi kaç günde sonuç alırız acaba ?
Baharasya55 RabiyaG evet bizimde tuvalet yapmaktan korktuğu için tutuyordu sürekli 3 haftadan uzun bi süre kullandım ekstra olarak yanında dupalac şurupta veriyordum
Baharasya55 RabiyaG gerçekten sabır işi kaç güne etki eder bilmiyorum ama ben ölçeği biraz fazla veriyordum normalinden yoksa hiç yapmıyordu fazla verdiğim zaman hemen etki ediyordu
Baharasya55 RabiyaG evet alıştı şükür kendi büyüdü ve ifade etmeye başladıkça anne bak acımadı anne bak kaka yaptım diye sevinmeye başladı
RabiyaG Baharasya55 oh çok şükür inşallah bizde alisiriz 2.5 yaşından berri ara ara eğitim veriyordum ama kaka yi hiç yapmıyordu cisi yapıyordu tuvalete kakayi beze yapıyordu
Baharasya55 RabiyaG tavsiyem bezi tamamen bırakın kakayı da üstüne yapsın yapsın ki üstü pislendiğinde kendi rahatsız olsun inşallah tez zamanda alışır bebişiniz🤲🏼
RabiyaG Baharasya55 bıraktık şimdiye kadar belki alisrdi babası küçük taksın ogrenmesin şu bu oda bana zorluk çıkardı 2 gün önce bezi çöpe attı hala da umudu var gibi bezde biz dirayetli olmamız lazm tabi