tunabebekh ben ilk zamanlar kucakta mayıştırdım kendi yatağına yatırdım popusuna pış pış yaptım ama çok yakın mesafede durdum kokumu alsın diye mızırdandı ağlamadan aldım mayıştırdım yine yatırdım bir kaç kez böyle oldu sonra uyudu gece asla ışık yada telefon flaşı açmadım kaka yapmazsa altını değiştirmedim rüya beslenmesi yaptım yani uyanmasına fırsat vermedim eğer uyandırsa da aynı şekilde mayıştırdım yatırdım pış pışladım bazen beyaz görültü kullandım bazen emzikten destek aldım bir kaç gün bu şekilde yaptım sonra kucakta mayıştırmadan biraz kendini salınca yatağına yatırıp aynı şeyleri yaptım bir kaç gün sonra öptüm kokladım yatağına yatırdım pış pışa başladım ağlar gibi olunca aldım sarıldım sakinleştirdim yatırdım bu şekilde biraz devam etti sonra en azından artık kucakta olmadan yatırıp pışpışla uyuyordu gece döngüleri de azaldı zamanla yatırdım pış pışı azaltarak kestim zamanla teması kestim 3 4 ayda tamamen yatırdım ufak dokunuşlar ihtiyaç olursa pışpışa devam ettim. ( benim kendimi durduğum nokta burası oldu aslında teması kendim kesmek istemedim yine uyurken biraz oldun dokunmak istedim belki devam etsem odadan çıkarım kendi uyurdu ama yapmak istemedim orası sizin vereceğiniz karar)