kkbb367 Diyette olanlar neler yiyosunuz yada neler yemiyorsunuz nereden başlamalıyım ne yapmalıyım deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız
9090100 kkbb367 sabah limonlu su ile güne başlıyorum ardından haslanmis yumurta yesllik peynir zeytin tabağı yapıyorum. Ara öğün yapmıyorum akşam 6 da akşam yemegi yiyoru ve günü sonlandiriyorum yuruyuş ve iki litre su ile 6 kilo verdim 1 ayda
efdaliye kkbb367 sabah yeşil çay limonlu içiyorum kahvaltı mutlaka iki yumurta yiyorum yanına yeşillik zeytin peynir ara öğünde kahve muz falan akşam yemeği 17 30 da mutlaka bitiriyorum bı akşam protein bı akşam sebze yanına mutlaka yesil salata yoğurt sonrasında hiç bişey yemiyorum sadece yeşil çay içiyorum🙂
kkbb367 9090100 maşallh canım daha çok verirsin inşallah darısı bana olsun ya ama ben sabah erken kalkamıyorum
9090100 cann65 ne olursa onu yiyorum canım çok kasmadim ben ama 3 kaşık kuralı yapıyorum herşey serbest sadece 3 kaşık alıyorum tabağıma
9090100 Bıraktım bende artık ya belirli bir süre sonra sıkıyor artık, bende çok erken uyanmıyorum saat 9.9.30 arası başlıyor gün ama kahvaltı süresini uzatıyorum 11 gibi falan yapıyorum
9090100 kkbb367 boyuna göre varmış canım kilon ama gider ya sıkama canını bende 70 kiloyla baslamıstım diyete biraz zor bir süreç ama Hal olur
efdaliye kkbb367 8 de başlıyorum güne yeşil çay içip 10 gibi kahvaltı yapıyorum akşam yemeginden sonra hiç bişey yemiyorum sadece yeşil çay ya da tarçınli türk kahvesi bu şekilde 1 ayda 5 kilo verdim tabi porsiyon kontrolü yaparak arada kacamaklarim oldu🙂
efdaliye kkbb367 valla spor hiç yapmadım iki çocukla gün boyu oturdugum zaman dilimi azdır zaten her gün 10.000 adımım var ama 🤣