Merveeofs Vakitlerim boş yani evdeyim sürekli kendini sürekli temizlikle evle falan bitirenlerden değilim kızıma da vakit ayırıyorum ama artik ben de bir seyler yapmak istiyorum.. hem oyalanıp kafa dağıtacağım uğraşım olsun hem de az buçuk da olsa gelir katsın bana.. ama ne yaoacağımı hiç bilmiyorum fikrim yok herhangi bir şeye yeteneğim olduğunu da düşünmüyorum🙊 nasil ne yapabilirim sizce
Prenses_Liya Merveeofs Bende çok istiyorum evde yapılacak bir iş ama benimde yeteneğim yok🙈😂 Keşke şöyle el işi makine felan bilsem diyorum
Merveeofs Prenses_Liya yani çok büyük kazançlards değil gözüm öyle çağrı merkezi falan da yapmam istemem ama baska da ne var ne olur bilmiyorum ahshsh
Merveeofs Smilebaby_ anladım teşekkür ederim ama sigara pek tercih gerci eşim içiyor ama yine de kızımın gözünün önünde pek olsun istemiyorum.. bir de küçük şehirdeyim burada hiç paketleme isine denk gelmedim ailem istanbulda orada baya var burada da olsaydı keske
Smilebaby_ talhamamy kız bildiğimiz sigara hazır makineler size veriyor koli içinde sizde onu paketliyorsunuz 20 ki 20 li koli başına fiyat veriyorlar size bazı tütüncüler veriyor yani
myybabyy Ozaman önce hobinizi keşfedeceksiniz. Punch olabilir, Etamin olabilir bunlardan ufak tefek şeyler yapıp satabilirsiniz ama tabi satmakta öyle kolay değil. Çevreniz nasıl? Çevreniş genişse toptancılardan ürün alıp satabilirsiniz.
Merveeofs myybabyy malesef o konu da sıkıntı çevrem hiç yok zaten gurbetteyim ne es ne dost yani tabiri caizse bir ben bir kızım varız
Smilebaby_ Merveeofs o kişiye bağlı tabi ki bunun için çocuğun uyuduğu zamanlar değerlendirilmeli dediğiniz gibi aynen