Brcylkn 20 günlük bebeğim var uykusu hiç yok denecek kadar az, siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz uykusuzluktan bi hal oldum yardımm
nur-nr_123 Brcylkn karnı tok olsun canm gazı olmasın bide burnu temiz olsun uyuması lazım bizim sıpa 17 günlük genellikle gazdan uyumuyor 🤷🏼♀️
TalentedMom Brcylkn biz de 24 günlüğüz gaz sancısı uyutmuyor gaz damlası kullanabilirsin aynı sorunu yaşıyorum ben de
Sum87 İlk önce karnının tok olduğuna ve gazının olmadığına emin olun fön makinası sesi filan deneyebilirsiniz
Brcylkn nur-nr_123 gaz sıkıntımız var biraz bizimde zorla masaj yapa yapa çıkartıyoruz🙈 kullandığınız bir ürün var mı gaz için
nur-nr_123 Brcylkn canm eşim damla aldı ama fayda etmedi bende masaj yapıyorum gazı çıktımı zaten otomatik uyuyor siz burun temizliği yapıyormusunuz
Brcylkn nur-nr_123 evin nem oranıyla alakalı bir durum canım o e bebekte weewell nem ölçer var ben onu kullanıyorum evi havalandırmak ve nem oranına dikkat etmek azaltıyor😘
nur-nr_123 Brcylkn vallamı canm bide ateş ölçer felan aldınmı ben almadımda bu ay alim diyorum önereceğin bi marka var mı
Bbsozlm Kızım o kadarlıkken çok ağlardı uyumazdı hiç 10 dakika uyur hemen kalkardı doktorumuz kolik bi bebek olduğunu söyledi ben gazını çıkartırdım yok sanardım meğer rahatlamazmış yavrum mutlaka doktorunuza danışın