bberatbarlas Haydi bebislerimizin isimlerini yazalım. Nasil karar verdiniz? Neden koydunuz hemde hamilelere fikir olur Ben başlayayım oğlumun ismi Berat Barlas. Aslında vefalı olsun diye vefa barlas koymak istemiştik ama benim amcamin ismi Berat amcam in benim hayatımdaki yeri cok büyük ona ufak bir jest icin vefa dan vazgeçtik berat koyduk . Barlas ise eşimle sevgili iken ya Barlas ismi ne kadar kulağa hoş geliyor dimi dedim oğlumuz olursa Barlas olsun mu dedi ve oldu🤗
Dmt-01 bberatbarlas bizimki biraz karmaşık ben hep mavi olsun istiyordum sonra maviden isimmi olur dediler eşimde gıcık almaya başladı,güneş olsun dedim önce herkes begendi filan sonra işte neymiş çcoukken mahallelerinde biri varmış adı güneşmiş diye isteemediler hiç sevmezlermiş görümceler öyle diyince eşimde bende sevmezdim olmaz o isim dedi.sonra masal dedim çantasına bile yazdırdım dalga geçerler büyüyünce dediler pes ettim.Yağmur çok istendi özellikle bi görümce çok istiyordu onunlada bi sorun yaşadık vazgeçtim oyüzden.bebek doğdu ebe getirdi ismi ne dedi eşimle birbirimize baktık defne mi derin mi dedim eşimde sen seç dedi Derin olsun dedim öyle derin oldu.Ama mavide ısrar eetmediğim için çok pişman oldum.Derin isminide aslıhan malbora diye bi oyuncu varya onun bir dizide ismi Derindi çok begenmiştim ozaman aklımda öyle kalmıştı.İyi ki defne koymamışım kızımın doğduğu yıl en çok koyulan kız ismi defne olmuş
Pamukhanim_ bberatbarlas Kızımın adı Doğa. Evlendigimizde eşimle instagram da bir bebek görmüştük bebeği çok sevdik annesini takip etmeye başladım sonra 3 yıl geçti kızımız olacağını öğrenince Defne nisa olsun Demiştik ama herkes dalga geçti saçma kadına anlamı kadın olan isim mi konur eşimin annesi nisa mı İsa mi falan dedi bende başka isim düşünürken aklıma Doğa geldi bebeği zaten seviyorum Doğa olsun mu dedim öyle oldu
Kuzey_Melis_Momm bberatbarlas Oğlumun ismi Kuzey isim koyma hikayemiz çok karışık 🥴 Kızımın ismi Melis cinsiyetini ilk öğrendiğim an Melis olsun dedim öylede oldu 🌸🌸
sevbur2305 bberatbarlas Kızımın ismi Eflin Ravza anlamlarını beğendiğimiz için koyduk kulağa çok hoş geliyor ikisi de. Biz koyduktan sonra popülerleşti isim😂Eflin cennet kapısı Ravza da zaten gül bahçesi demek. Adıyla yaşasın sağlıklı ömrü olsun
knur2341 Benim kızım da Larin. Anlamı mutlu ,neşeli, sevimli ,kendi ayakları üzerinde durabilen demek🫠
NariNariKiminYari bberatbarlas Oğlumun ismi Dimitri 💖 Her dilde kolayca söylenebilsin global bir ismi olsun istedim.
bebiskoveannesi bberatbarlas oğlumun adı Yusuf. Eşim daha evlenmeden önce söylüyordu erkek olursa babamın adı olacak diye o zamanlar tabi olur demiştim yanına bi isim daha koyarız diye düşünmüştüm. Ama cinsiyeti öğrenince eşim 2. Bi isim istemedi. Ben de saygı duydum zaten güzel de bi isim. O yüzden oğluşumun adı Yusuf. 2. İsim olarak da düşündüklerim İslam Karan Deha Aslan Selim Kerem İsim koyacak olsaydık da bunlardan birini seçerdim Yusuf’un yanına 🌸
cglr91 bberatbarlas Tarih öğretmeniyim hep oğlum olursa öz Türkçe ve köklerimizden gelen Kut anlayışından gelen baht talih yönetici seçilmiş kişi niyetiyle Kutay koycam ismini derdim . Allah bana bir erkek evlat nasip etti ve ismi Kutay oldu
NariNariKiminYari bberatbarlas Antik yunanca bir isim türkçe değil. Bereket tanrıçası Demeter’e adanmış bereketli verimli ve korunan kişi anlamına geliyor.
uykusuzanne__ bberatbarlas Oğlumun ismi Süleyman,ben koydum rüyamda görüp koydum Kızımın ismi Meryem eşim koydu
cananbulbul bberatbarlas benim bebis Ahsen Umay, Ahsen ismini esim istedi daha önce rüyasında bu isimde bir kız cocugu görmüs Umay da benim hosuma gittigi icin koyduk ikisini uyumlu buluyorum