kaanasilinannesi Kızlar merhaba bu özel mamadan kullanan varmi bebeğim 7 aylık özel mamaya başlattı doktorumuz gece sadece veriyorum gün içinde tok tutmaması için ek gıda yesin diye siz nasıl kullanıyorsunuz günde kaç kutu ??
aselkussum kaanasilinannesi canım bizde 1 ay oluyo başlayalı ve evet tok tutuyo ek gıda red ediyosa iyice edecektir emin ol. bizim kilo çok geride 2 tane iciriyorum günde yarım kiloya yakın aldı ama bence burda ki esas konu günlük kalori ihtiyacını tamamlaması bebeğiniz kaç kilo anne sütü aliyomu en gıda ne kadar alıyor
kaanasilinannesi aselkussum 7 aylık 6600 gr 2910 doğdu anne sütü almiyo mama içiyodu ama çok az ek gıdayı isteyerek iştahla yemiyo zorla yedirmeye çalışıyorum zayıf ve istahsiz Bi bebek kilo çok az aliyo o yüzden özel mamaya başlattı dr
aselkussum kaanasilinannesi benim kızımda aşağı yukarı aynı kilodaydi o aylarda bence biraz destekleyin toparlasin güzelce hem kilosu düşük olunca daha hızlı toparliyo yani bilseydim bende erken başlardım hep doktor e gelişimi iyice aktif diye diye gerek görmedi bende baslamamistim
kaanasilinannesi kaanasilinannesi aselkussum zaten bu doktorlar hiç biseye gerek görmüyorlar bizimki de 380 gr almış 1 ayda Dr çok kötü değil gerek yok özel mamaya dedi ben ısrarla yazdırdım yani toparlaması için
aselkussum kaanasilinannesi aslında çok kötü değil kilo alımı 6. Aydan sonra baya yavasliyo ama zayıf bebek inanın zor toparliyo bı hastalığa bakiyo 1 ayda aldgini vermesi hemde 1 hafta gibi kısa bı sürede veriyolar zorla aldırdgmz kiloyu 1-2 ay destekleyin inşallah yarar size