Denizinannesiii Kızlar merhaba, Ben emzirme problemi yaşadığımdan sağma yöntemiyle veriyorum ama doktor 80-90cc olmazsa mama takviyesi yap dedi. 19 günlük bebeğim siz kaç cc mama yada süt veriyosunuz yardımcı olur musunuz
Nily Denizinannesiii wala canm ilk ayinda ben 30cc veriyordum mama Bende emzirip mama takviye yapiyorm 1.aydan sonra 60cc vermeye basladim Son olarakta suan 2 aylik olmasina az kald 90cc veriorum Sutunu bol bol ver isallah. 😽
Pelvan Denizinannesiii 2 bucuk aylik kizim 100cc iciyor ilk 15 sonra 30 sonra 60 90 100 cc ile artti bebeginiz kucukmus bana biraz fazla geldi 🤷♀️
OlgaArslan Denizinannesiii 19 günlük bebeğe 80-90 çok değil mi ? Ben o zamanlar 20-30 civarı veriyordum sağdığım sütü o da emzirdikten 2 saat sonra falan ama acıktığı için veriyodum yani illa 2 saat geçecek de verecem diye değil yanlış anlaşılmasın
Denizinannesiii 1prensesannesi ucu yoktu canım yoğun bakımda yatınca hepten zorlamaya gelmiyo biberona alıştı
Nily Denizinannesiii istiyo tabi hep istiyolar:)) mamayi cok vermemeye calisiyorm hem beni emmeyi birakmasin diye Once emziriuorum eger hala agliyorsa veriyorum mamayi arkasindan. Zaten 30 40cc de memeden aliyorsa 60 yetiyor ona ozaman:))
Denizinannesiii OlgaArslan ben emziremediğim için okadar söylemiş olabilir mi acaba göğüs ucu sıkıntısından dolayı tutmuyo yoğun bakımda biberona alıştı şimdi sağıp veriyorum ama 60cc çıkıyo ona da ek mama ver diyorlar 😞
Duruzehra Bende o zamanlarda 2 saatte bir 60 cc veriyordum. O ay 1200 gr almıştı. Sonra 90 100 şeklinde arttırdım. Şuan 3.5 aylığiz 3saate 125cc anca içiyor.
Denizinannesiii Duruzehra 2 saatte bir 60cc anne sütü yeter dimi bende öyle veriyorum ama doktor 3 saatte bir 80-90 diyo oda bana uzunmuş gibi geliyo
ZeynepAdam benimde kızım 3 ay 20 günlük emziriyorum yetmezse mama veriyorum sadece mama verdiğim zamnlarda 125 cc lik hazırlıyorum ama meme verip 60lık mama verdiğimde oluyor ya da sadece meme sonrası 2 saat sonra beslediğimde oluyor.
OlgaArslan Denizinannesiii evet emziriyodum ama 2-3 saat sonra acıktığı zaman sağdığım sütten okadar veriyodum doyuyodum bilemedim canım biraz çok gibi geldi 60 cc de olur ama 80-90 bilemedim 🤷♀️ Bide alıştırma bardağınla vermeye devam etsen sonra yine emzirmeye başlasan bizde biberona alışmıştık alıştırma bardağını kullanmaya başladıktan sonra memeye geri döndü 10 aylık hala emiyo çok şükür
Dtt Denizinannesiii benim de basta ucu yoktu biberon emzik vs aldi beni zoe emiyodu ben de silikon baslik aldim onla gayet guzel emdi 2. Ayinda da silikon basligi biraktirdim denemeni tavsiye ederim. Cunku biberon basligi gibi.Hem sütünü artitir hem bebisinle arandaki baği.