alpmila Komşularımın eşleri evde yokmuş hepsinin nöbeti aynı güne denk gelmiş bende bunu duyunca akşama güzel bi masa hazırlayıp davet etmek istedim kızlarr neler yapayım biraz özenmek istiyorum dolu dolu yiyelim 😄😅 neler yapayım aklımda sadece kısır var tatlı olarak neler yapayım acil önerilere ihtiyacım var masayı doldurun şöyle 🫠
Niyesordunbucevabi alpmila Kuru patlıcan biber dolması Mercimek köftesi Makarna salatası Ispanaklı gül böreği Saray sarması 👌🏻
Hilal_4444 alpmila ben geçen kuzenleri topladığımda kısır, makarna salatası, haşhaşlı çörek, kurabiye, turşu,ayran, çay, peynirli börek yapmıştım sizede fikir olsun 😊
tralicem alpmila Bende gecen gün toplaştık Fırından hamur aldım kızarttım amerikan salatası,kek,çiğ köfte,
surprizbebe alpmila çatlak kurabiye olabilir. Hem çok kolay oluyor. Az önce başka posta da önerdim size de söyliyim kabak,havuç,pancar tarator yapıp üst üste diziyorum en üste zeytinyağı dereotu. Ceviz de olabilir toz biberle kavurup.hem görüntü mük oluyor hem de lezzet. Yiyen herkes bayıldı. Bi de şu kocaman yuvarlak bisküviler var ya onunla bisküvi pastası yapıyorum görüntüsü pasta gibi oluyorlar sunumluk
alpmila Niyesordunbucevabi Çok teşekkür ederim kısır yapacağım için mercimek köftesini eliyorum ama kuru dolma çok iyi fikirmiş bunu düşüneyim yapabilirim
alpmila Hilal_4444 Çok teşekkür ederim kurabiyeyi ne ile yaptınız Ben de kurabiye düşünüyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum
alpmila surprizbebe cok teşekkürler tavsiyeleriniz için o bisküviler migrosta varmıdır acaba evim baya uzak sanaldan söylerdim
newwmommy alpmila Orman meyveli tart kalıbında kek Mercimek köftesi Havuç tarator Sarma (sarabilirsen) Damla çikolatalı kurabiye Makarna salatası
Beyninizikullanmakucretsizdir alpmila bimde görmüştüm ama sizin orda var mı bilemiyorum her bölgenin marketi farklı oluyor ya a101de de görmüştüm 😬
mutluaanne alpmila ayy tatlı olarak spoonful yapabilirsiniz hem çok lezzetli hem çok basit bir tatlı ☺️
alpmila Beyninizikullanmakucretsizdir bim ve 101 yakınımda hiç ypk maalesef sadece migros getiriyor buraya
beybimeybi alpmila ilk tatliyi yapmakla başlayın bence dinlenince daha guzel oluyor. Yalancı profiterol kedili ile yapılan ,magnolia ya da islak kek olabilir. Firinda kizartarak yapılan patates salatasi yoğurtlu, arpa sehriye salatasi, poğaça ya da borek, kısır
byrmm alpmila kereviz mevsimi zeytinyağlı kereviz güzel olur. Pratik bi ağlayan pasta bence. Geçen tavuklu göbekli salata yapmıştım oda çok fresh oluyo tavsiye ederim
papatya__ alpmila benimde Perşembe arkadaşım gelirse patatesli börek şehriye salatası yaprak sarma ve kek yapacağım