[silindi] vallahi aylardır uğraşıyorum sadece on takipçi geldi ve her gün Story ler atmak Reels paylaşmak çektiğim videoları Editlemek gibi bir şeyler yapamadım ağırlık verdiğim süreçlerde çok fazla videolar çekiyordum ama müsait oldukça çekiyordum her gün çekiyordum her gün editleyip paylaşıyordum dediğim gibi genelde üç günde bir çekiyordum paylaşıyordum iki günde bir paylaşımlar yapıyordum ama şu an tamamen durdurdum aylarca uğraştım didindim gün ışığı yakalamak için ayrı uğraştım yukarıda üst katlar arkadaşlarıma çıktım onların evinde çektim alt katta oturduğum için çünkü gün ışığı falan çok gelmiyordu bana ve baktım ki bu kadar uğraşlara degmiyor tamamen bıraktım çünkü çok sıkıldım elimde küçücük bir çocukla ugrasmak ciddi anlamda çok zor geldi ve degmedi yani insanlar eşyaları var evleri muhteşem o kadar güzel çekimler yapıyorlar ki ben de seyredilmedim izlenmedim zaten o tarz hayatları bırakıp beni seyredecekler baktığınızda gerçi pes etmemek de lazım şimdi doğru videoyu çektiğiniz de video yürüyor gidiyor ama bana denk gelmedi çektiğim videolar henüz demek ki ben doğru videoyu çekememmişim o sebepten de takipçi kazanamadım bu işler zaten çok çok zor gerçekten çok ciddi emek isteyen işler o yüzden Allah herkesin yardımcısı olsun