kitapsever_ Kızlar bugün röntgen çektik doktorun yanına gidince bunu sormayı unuttuk oda söylemedi bunun hakkında bişi bakmadı çünkü şimdi ben bakınca bu gözüken şeyler ne anlayamadım bir türlü
kitapsever_ kitapsever_ üstte kalsn nedir bunlar ya üstünde zıbın ve kazak tek vardı sadece düğmeleri vardı
Deletedmom2987 kitapsever_ zıbınların çıtçıtı genelde röntgen çekilirken metal şey istemezler fermuarlı tulumu çıkartmışlardı bana korkulcak bişey değil
kitapsever_ gizememre ya dün geceden beri ateşi vardı bu yüzden istedi o şeyler ne acaba bişi mi yuttu
kitapsever_ CuteBadesMama bence doktor bakmadı ki ya çünkü sadece ateşine baktı ve kan değerlerine baktı
CuteBadesMama kitapsever_ röntgende giydirdiğiniz giysilerin denk gelen kısımlarını bir karşılaştırın derim
kitapsever_ Deletedmom2987 öyle evet korktm bı an ben içeri girmedim hamile olduğum için eşim götürmüştü oda şimdi söyledi odur diye ya bende bişi yutmuş diye korktum
SevimliHayaletCasper kitapsever_ kız doktor farketmez mi birşey yutmuş olsa 😄 bariz düğme yada çıtçıt gibi bişey