Yine ben yine bebeğimin yaptıkları 😂 15 ayından beri tencere tava hastalığımız var sürekli tencere tava mutfağa götürüyor beni ocağın yanına oturuyor ben yemek yaparken sürekli tencere tava karıştırmak istiyor ama yanacak korkuyorum hiçbirşeye hayır demeyeceğim neye hayır desem kıyamet kopuyor gerçekten asla ilgisini o an başka yöne çekemiyorum artık hiçbirşeye hayır demek istemiyorum çünkü kaostan bıktım ama ona zarar veriyor bugün uyumadan önce mutfağı topluyordum geldi tencere aldı kapaklı gitti içeri tam arkasından gidecekken küt diye ses geldi kapağı taşırken üzerine düşüyor kapağın sağına kulağını vuruyor hastaneye götürdüm içten kanamış hafif bir şişlik vardı içinde çok şükür ki birşey yok ama ne kadar kötü oldum mutfağın kapısı kapalı duruyor gidiyor orda ağlıyor sabah 7 de kalkıyoruz mesela lavobaya gidicem diyelim ben o tarafa dönüyorum o mutfağın oraya gidiyor ben ye lavobaya gittim de mutfağın kapısını açmadım diye inatla orda ağlıyor saat 7 de kalkıyor evimiz kira e insanlar uyuyor oluyor kıyametler kopuyor hayır kelimesine tahammülü yok tamam adamlar anlayışlı ama yinede o saatte kalkmayı sürekli bizim çocuğumuzun sesini çekmeye mecbur değiller ve sürekli ağlıyor hiçbirşeye hayır demicem sürekli peşinde gezicem her an her dediğini yapıcam kafayı yiyorum yani hayırı asla kabul etmiyor o ağladıkça üzülüyorum ama öğrenmesi gerektiğini de düşünüyorum çünkü hep olmaz buzdolabının kapaklarını açar tencere tavalar kaşıklar herkesin evinde yapıyor birde dibimden ayrılmaz evde bile sürekli tepemde tamam bunu yine hani bağlanmadan dolayı okeyliyorum ama diğer konudan gına geldi eğer Baturalp benden birşey istiyor ve yapamayacağım birşeyse allahım beni yok et yok olayım şuan moduna giriyorum hani öyle anlatacaksın çocuğa o anlıyor fakan diyenler yalan benimki inatla olmasını bekliyor kıyametler kopuyor gerçekten en zor dönem bu napıcam bilmiyorum her an çığlık çığlığa herşeyi geçtim bunlar okey ama kendine zarar veriyor hani üzülüyorum sınır koyucam derken psikolojisi bozuluyor gibi koymasam önüne geçemem gibi ağladıkça hem üzülüyorum hem deli oluyorum psikoloğada gittik götürdüm ekranı kes dedi 3 ay içinde düzelir dedi deniyoruz oda etken evet ama ben ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum şok içindeyim ne yaşadığımı bilmiyorum sabah kalkıyoruz ağlıyor akşam yatıyoruz ağlıyor sürekli ağlıyor sürekli mutsuz sadece 1 kere gören bi kadın vardı geçen gün bana şey dedi senin çocuğun çok ciddi ve mutsuz gerçekten kendimi paralıyorum ama asla mutlu olmuyor ve sürekli her an patlayacak bomba gibi naapmam gerekiyor öyle yapıyorum yok böyle yapıyorum yok yok yok yolunu bulamadım