myarenb selam, ofiste çekiliş yaptık, bana kadın patronum çıktı. şubatta doğum yapıcak hamile ve çok tatlı birisi o yüzden kalıcı birşey olsun istiyorum. bütçe max 500 tl belirlendi, kimse üstüne çıkmayacak dendi. sizce ne alabilirim?
acimavi myarenb bütçe çok az. Fotoğraf çerçevesi geldi aklıma. Büyük, birkaç fotoğraflık bölünmüş olanlardan. Fular da olabilir. Bebek için alabileceğiniz şeyler kullanılır ancak kısıtlı süre kullanıp kenara kaldırılır
Tatlican myarenb Bebeğe alınmaz tatlım. Bu ona alınması gereken birşey. Bebek doğunca topluca bir çiçek alırsınız 500 de ikili fincan bile bulmak zor. Yılbaşı ile ilgili alırdın
Kitsu Ben olsaydım iş arkadaşıma bebeğiyle ilgili bir hediye vermezdim. Özellikle ofiste. Çok yakın olurum evine giderim ancak öyle. Bütçe gerçekten çok azmis bir çanta bile geçiyor
myarenb Kitsu evet herkes bebeğe al dedi ama bende kişisel birşey istiyorum kadının maserati arabası var, çanta alsam bile takmaz bence. ysl falan almam lazım 😂😂
Kitsu myarenb Google’a yazdım nasıl bir şey diye araba düşünün 😅 kesinlikle kişisel alın ya bu anneye ev aileti almak gibi bence Gümüş bir seyler bakabilirsiniz bu fiyata kaldıysa
myarenb [silindi] Tatlican [silindi] blueberryy teşekkür ederim fikirler için kızlar, yılbaşı konseptli panduf alıyım dedim malum şubatta lohusa olucak ayaklarını sıcak tutması lazım, hemde bu bütçeyle en verimli bu olur diye düşündüm 😂
blueberryy 500 tl ye güzel bir kokina buketi yaptırırdım. Eşya alınmaz 500 tl ye maseratiye binen kadına😁