seizetheday hangi uzmanı dinlediniz bilemem ama bana da çocuk doktorları uyuması şart değil değil gündüz uykusunun bir faydası Yok sadece uyumuş olur dedi. Kızım 2 yaşında gündüz uykusunu bıraktı birçok doktor normal uyuması şart değil dedi. Ve takip ettiğim birçok çocuk doktoru da aynısını diyor. Uzman çocuk doktoru Ali Fuat serpen dahil birçok çocuk doktoru 6 Cı aydan itibaren gündüz uykusu şart değil önemli olan gece uykusu diyor.bakın Instagram da görürsünüz. Kendisini tanıyor musunuz bilemem kendisi en çok tercih edilen çocuk doktoru. Yanlış biliyorsunuz bildiğiniz yolda devam edin hanımefendi. Bende birçok uzman dinledim ve sordum şart değil diyor hepsi. Zaten size uyutmayın diyen Yok ki . İsterseniz bütün gün uyusun. Ama uyuması şart değil ihtiyacı yok yani 3 yaş çocuk günde bir kez uyusa yeterli. 2 aylık Bebek mi bu ihtiyacı olsun benim kızım 9 aylıkken gündüz uyumazdı doktorlar gece uyuyorsa sorun Yok önemli olan gece uykusu büyüme hormonu gece salgılanır demişti. Onlar da uzman sonuçta. Neyse iyi günler