Zumra_Fatma blueberryy izin vermiyor zaten o imzayı atarsa akşam beni doverde söverde bir yerimi de kırar boşarda herseyi yapar
PoppyDaNeer Zumra_Fatma sprial taktirirsan seni öldürürüm gibi tehditlerde bulundu Bunu diyen biri, çocuk aldırma konusunda çok sakin kalır gibime gelmedi.
Zumra_Fatma PoppyDaNeer zaten seni öldürürüm seni bosarim bı yerini kırar oturursun seni aldatirim gibi sözleride var
mamylatte Zumra_Fatma Allah bir an önce eşine akıl fikir verir inşallah yani erkek çocuk sevdası varmış anladım üstte okuyunca ah ah bu erkek çocuk sevdalıları beni delirtiyor rabbim hayırlısyla eşinin aklını başına getirsin Benim oğlum var şu an ama bizim gönlümüzden başta kız geçiyordu eşimle biz ikimiz de kız istiyorduk ama şu an oğlumuzu da çok seviyoruz ve keşke kız olsaydı asla demedik eşiniz de anlayacaktır bir gün evladın kızı erkeği olmaz ama bir an önce anlasın inşallah senin için dua edeceğim
Zumra_Fatma mamylatte teşekkür ederim Allah razı olsun evet erkek olana kadar devam edicem diye de sözleri vardı ben sezeryanliyim dediğim de bişey olmaz üç hakkın var üçünüde doldurucam diyor bende kendime halime ağlıyorum kimse beni anlamiyor böyle bişey düşündüğüm için kendime kızıyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı
blueberryy Bu kadar istemiyorsan hormonlarım bozuldu diye bir bahanen olamaz malesef dost acı söyler, mecbur kullanmak zorundaydın gizli gizli Parasız bıraktı alamadım diye de bir şey yok aile planlaması bölümüne gitsen durumunu anlatsan ücretsiz de verirlerdi
Dlk55blt-rdvn Zumra_Fatma aileniz destek olur mu size? Öyleyse bu adamın kahrını hiç çekmeyin zaten sadist kişilik.
mamylatte Zumra_Fatma ya ne diyeceğimi bilmiyorum senin için hayırlısı olsun inşallah bu bebek için de bir git hastaneye gidecekmişsin zaten sonrasında eşinin düzelmesi için bileler düşün ailesiyle konuş nasıl olır bilemem ama bir çaresin bakmaya çalış öncelikli olan bebek aldırmak korunmakvs değil bence eşinin düşüncelerinin düselmezsi artık
Zumra_Fatma mamylatte ailelerimize daha demedik tam netleşsin gebeliğim öyle soylicektim ama can çıkar ama huy çıkmaz keşke akıl yapısını değişse bende çok istiyorum dua edin
Aloneeee Zumra_Fatma spiral taktırmanı istemeyen adam bebeği aldırmanı da istemeyecektir. İşin zor hakkında hayırlısı olsun. Akıl vermeyeceğim daha doğrusu veremem çünkü karşında(yani ben) o kadar çok sağlıklı bir evlat istemiş ve kaç kez yavrusunu toprağa koymuş bir anne var. Rabbim isteyene versin 🤲🏻 seninkini de sen o yavruya kıymadan kendi alsın ne diyim eşin imza atmayacaktır aldıramazsın e sende istemiyorsun Rabbim bilir doğrusunu bişey diyemiyorum
mamylatte Zumra_Fatma edeceğim sen de bence ailesine söyle belki onlar eşinin düşünceleri için onu ikna eder
Zumra_Fatma mamylatte onlar oğullarına bişey demezler eşimin ailesi tarikatcı zaten onların gözlerinde iyi biri değilim daha da beni kötü belleyecekler hep yüzüme vurucaklar söylemesem sanırım daha iyi
ikikereanne_ Zumra_Fatma İslam dininde korunmak babanın görevidir bu konuda kadınlar ne yapması gerekiyor gerçekten bilmiyorum karnındaki çocuğun bütün ihtiyaçları da baba tarafından karşılanmak zorunda. kadının burada hükmü kararı nedir bunun bence bilen hocalara sorulması lazım sizin için çok üzüldüm sizi anlıyorum çocukların derdi yükü anneyi biliyor çünkü hele bir de yanlışsa iki çocukta heba oluyor diyebilirim
sebebiyok Zumra_Fatma sizin icin cok üzüldüm ama anlattiklarinizdan sonra cozmeniz gereken asil problem evliliginiz.boyle bir zihniyetle ömür asla gecmez.mevcut durumunuzda farz edelim düşük yaptiniz peki ya yarin ne yapacaksiniz?kiziniz kac yasinda?hic kendi ailenizden bahsetmemissiniz sanirim desteginiz yok.kiziniz kres yasindaysa bir an once hayatinizi kurmaya odaklanmalisiniz.bulundugunuz yerde sosyal hizmet merkezi halk sagligi vs varsa hemen basvurun daha saglikli yonlendirme yaparlar.bir an once kiziniz ve sizin icin en guzeli neyse onun olmasini diliyorum..
Zumra_Fatma sebebiyok teşekkür ederim fikrileriniz için kızım üç yaşında ben gurbetteyim ailem başka şehirde kaynanam başka şehirde bir eşimin akrabaları burada nasıl yapicam edicem çok cikmazdayim