bebegim0001 Bebeğim 15 aylık bu zaman kadar 0-6 ay arası avent emziği kullandı . Artık ağzına küçük geldiğini dusunerekten gittim 18 ay emziği aldım ama emmiyor atıyor gidip eski emzigini emiyor. Ucu diğerine göre büyük . Nasıl alistiracagim buna. Yardimmm
ana0105 bebegim0001 0-6 aydan sonra 18 aylık emzik koskocaman gelir e çocuk haklı napsın nasıl emsin onu, en azından 6-18 alın bir süre ona alışsın bari aradaki emmesi gereken emziği emmemiş çocuk çünkü hata sizde
karpuz_ bebegim0001 ama 15 aylık bebeğe 18 ay emzik alırsanız bir anda alışamaz ki zaten sizin ona 6-18 ay emzik almanız gerekirdi 3 ay size kısa geliyor olabilir ama bebek için çok uzun bir süre
[silindi] bebegim0001 hemen değiştirmenize de gerek olmazdı, küçük emzik değil de büyük emzik sıkıntı oluyormuş
cauuv2 15 ayın bitmesine üç ay var diye 18 ay üstü emzik alcagınıza keske 6 aylık oldugunda 6-18 ay emzik alıp alıştırsaydınız böylesine tabi alısmaz bi anda
Hiilyuss bebegim0001 gece derin uykusundayken kücüğü alıp büyüğü verin hemen pışpışlayın direk alışıyor
Bebikoluhayatim bebegim0001 6-18 aylık almanız lazım emziği böyle kabul edemez çünkü. Benim kızım bile 18 aylıkken kabul etti 18+aylığı büyük gelir baya bebeğinize
Bebekka34 Emziklerin ikili satılmasının sebebi 3 ayda 1 değiştirmeniz için. Mantık hatalarıyla dolu bi post okudum sizede bebeğe de üzüldüm.