hahu kızlar tadımlara başladık dün brokoli verdim bugün karın ağrısından ağlayıp duruyor . 2 kere kakasını yaptı ama hala ağrısı devam ediyor uyuyamıyor nasıl geçer yardımcı olur musunuz acil
hamcokelek33 hahu brokoli gaz yapıyor muhtemelen gaz sancısı var. Bacaklarından bisiklet hareketleri yaptırın
hamcokelek33 hahu ama dün vermişsiniz bugüne kalır mı sancı sindirilmiştir bile. Bilemedim ulaşabilirseniz bi doktoruna danışın isterseniz
nnoktaa hahu kaç aylık? Tadımlara yeni başladıysanız brokoli için erken gibi. Kabak havuç patates daha iyi olur. Karnına masaj yapabilirsiniz, ayaklarını bisiklet çevirir gibi hareket ettirebilirsiniz. Muhtemelen gazı var.
hahu nnoktaa onları tattık dünde beokoli tatmıştık. gaz çıkarıyor kakada yaptı ama kramp giriyor gibi ağrısu var birden ağlıyor susuyor
nnoktaa nnoktaa Karnına masaj yapabilirsiniz, ayaklarını bisiklet çevirir gibi hareket ettirebilirsiniz. hahu masajlar etkili olacaktır.
nnoktaa hahu 5.5 ay için çok erken brokoli. 6. Ayda ek gıdaya başlayıp 9. Ayda brokoli vermiştim. Bir de ek gıdaya yeni geçtiğiniz vakit onları tattık diye düşünmeyin. Siz şu an onun damak zevkini geliştiriyorsunuz. Her gün patates vermeyin ama bir gün patates ertesi gün havuç sonraki gün patatesli havuç şeklinde gidin.
hamcokelek33 hahu çok geçmiş olsun ama brokoliyle alakalı gibi gelmedi bana, sadece tadımda bu kadar gaz sancısı hele ki dün verildiyse olacağını pek sanmıyorum
bossmomm hahu erken tattırmışsınız. Neyse bir kovaya yada küvete sıcak su koyun biraz bebeğinizi içine koyun karnına iyi gelecektir çıkardıktan sonra karnına ve vücüduna masaj yapıp uyutun
hahu hamcokelek33 peki neden olabilir dediğim gibi bugün 2 kere kakasınıda yaptı bissürü kez gazda çıkardı
hamcokelek33 hahu bilemiyorum diş sancısı vs de olabilir, 6. Ay atağı olabilir, benim oğlumun da huyu suyu değişti 5.5 -6 ayda. Ama en kesin tanı için sabah bi en azından aile hekimine götürün🥹
karpuz_ hahu brokoliyi daha sonra vermeye başlayın gaz yapmıştır ya da midesini bozmuştur probiyotik var mı evde
hahu nnoktaa bundan sonraki süreçte daha dikkatli olurum tabiki. peki şusnki yaşadığım durum için bi çözüm öneriniz var mı ne yapabilirim? ve ne kadar süre daha böyle ağrısı gazı olur
hahu hahu sürekli olan birşey değil 10-15 dk da bir oluyoe ve 2-3 dakika sürüyor binevi kramp tarzı ağrı diyebiliriz buna :( bu durum için inanın bende çok üzgün ve çaresizim