anne232 Dr girip diyor ama ben böyle bir hastalık görmedim baş ağrısı baş dönmesi o kadar ilaç kullanıyorum gidiyorum iğne yaptırıyorum sanki beynim dalgalanıyor kulaklarım çınlıyor öksürük halsizlik bittim resmen bunu yaptım iyi g ldo diyecek biri var mı uyuyamıyorum 😭😭😭
aysegul_my anne232 zencefil zerdeçal bal limon sıcak suyla karıştırıp biz grip olunca içiyoruz evde herkes çok çabuk toparlıyor enerjiyi geri getirir birde severseniz içebilirseniz kelle paça çorbası da çabuk toparlayıcı oluyor
birprensannesi1 anne232 galiba bu salgın böyle uzun sürüyor. Öyle duyuyorum. Allah şifa versin. Sarımsak limon bal kürünü bol bol yapıp yutun, ev yapımı sirke varsa için. Annemde tam bir ay sesi kısık balgamlı öksürük yorgunluk filan yaşadı
anne232 aysegul_my Şansıma evde kalmamış zencefil zerdeçal yarın çıkıp alacağım inşAllah Kelle paça seviyorum ama burada temiz yapan yol kendim yapamıyorum ama yarın inşAllah gücüm olursa tavuk paça yapayım
anne232 birprensannesi1 Sarımsak bal limon kürünü yapıyorum çok teşekkür ederim gerçekten çok zor ben normalde ilaç hile kullanmam parol içsem ağrım geçer ama öyle bir hastalık ki Rabbim herkese şifa versin inşAllah 🤍
Avera Çörekotu yağı, udi hindi yağı sabah akşam . Sarımsak bal limon. Bol c vitamini, magnezyum d vitamini alıyorum. Aç karnına tahin . Zerdeçallı çorba. Kekik kuşburnu ve dut kurusu çaylarını dönüşümlü içiyorum. Bu şekilde 15 günde ancak atlattık