Poyrazmom0 pnur bacım engellenenlere de baksaydın keşke belki engelleyip sabah ise giderken kaldırdığı kişiler olabilir yani aklıma geldi sadece.
Poyrazmom0 pnur tamam engellenenlere bak, kaydedilenlere, beğenilere falan herseyini kurcala birsey birakma sabahtan not al neye bakacaklarini akşam telaştan unutmayasin
bossmomm pnur kalmaz ama girdiğinde şifre yalnış dicek muhtemelen şifresini tekrardan yenilicek mesaj bölümünü silmişmidir. Mesaj bölümün arama kısmına bişey yazmadan bassaydınız yazışmış biri olsa direkt hesabı şıkardı
pnur bossmomm hiç bilmiyorum ben işte kullanmadığım için hesap sanki Yeni açılmış gibiydi ama neden o şekilde isim yazdı bilmiyorum
pnur pnur bossmomm eşimin hesabına tekrar bakma fırsatım olmadı bugün fln ilk fırsatta Bakicam şöyle bir şey geldi aklımda Bende Instagram açıp kendi isimimle ona takip aticm sonra eve geldiğinde soracak bana yani kendi itiraf etmesini sagliycm siz olsanız öyle yapar mıydınız yada ne yapardınız fikir verir misiniz
bossmomm pnur kaldırmışsan tamamdır zaten hesap açıkmkş siz girdiğinizde. Arada yine bakım takipte olun
vitability07 pnur evet ayarlardan hareketlerin bölümüne gir orda izleme geçmişi var. Daha da önemlisi hesap geçmişi var aynı yerde hesabı ne zaman açmış orda görünür
Divayorgunxx pnur öyle yaparsan seni suçlu çıkarmaya çalışr bastırır suçunu bence.erkeklerde bu hep var
bossmomm pnur seni manipule edebilir bak sende gizli hesap açmışsın diye konuyu direkt size çevirir siz suçlu çıkarsınız. Çünkü erkekler maalesef ki böyle.. siz yine bakın hesabına kendi telefonunuzdan hesabının fotoğrafını çekin içinde varsa bişey toplayın çekin. Delil toplamak en iyisi sonra yüzüne vurunca savunacak bir yanı kalmaz artık
Denizkiziyiz pnur sana bi Tavsiye vereyim siliyor diyosun ya sen eşin görmeden onun telefondan indir sonra onu klasör içine koy bakalım eve gelince bak hala duruyor mu yoksa silmiş mi ? Ama sen silme bi kaç gün bakalım ne olacak
pnur Denizkiziyiz ama benim öğrendiğimi anlayıp hesabını kapatırsa Kendi telefonuma fotoğraf çekeyim bari