bossmomm pnur maalesef yani birde açalım falan demişsinzi ısrarla yok demiş dediği galde gizli kullanıyor peki mailde baktığınızda hesabı ne zaman açmış ne zamandan beri kullanıyor
pnur bossmomm play storede geçmiş kısmı var mı ki onu bilmiyorum mesela indirilip silinen uygulamalar
pnur bossmomm o kdr görmedim gmail hesabın Instagram üzerinden bisiyler gelmiş yani kullanan kişiler tarafından onları gördüm nasıl görebilirim pek bilgim öyle konularda
pnur bossmomm işte oraya başka biseyler yazmış farklı uygulamalar Facebook Messenger gibi gibi zaten yüklü olan şeyleri neden yazarsın demi
bossmomm pnur ya Gmailine girince gelen kutuda falan hepsi yazıyor genel post da hesap ne zaman açılmış yani eğer silmediyse sildiyse bile çöp kutusuna bak yani kaç yılın tarihlerinin falan kalıyor yani orada telefon android mi iPhone mu
pnur bossmomm ya telefonunda yüklü olmayan şeyleri de bakmış letgo getir fln filan yani sırf o gozukmesin diye bence aşağıya iniyor ya başka bişey yazınca
[silindi] pnur gece uyurken istegram indirin gmail hesabına yada numarasına kod gönderin kodu girince otomatik girer
Huma_kus34 pnur Apple Store‘dan android mi telefonu da iPhone uygulama indirme geçmişine bakabilirsiniz
pnur bossmomm ya kusura bakmayın ama kendi gmailime giriyorum geçmişi bulamıyorum çöp kutusu diyor sadece